A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Зональний етап турніру з футболу «Шкіряний матч» серед учнів 2007-2008 ррн

16 жовтня на спортивний базі Пісочинського ліцею відбувся зональний етап турніру з футболу «Шкіряний матч» серед учнів 2007-2008 ррн. В змаганнях взяли участь три команди молоді нашої громади: Пісочинський ліцей, Пісочинська ЗОШ, Пісочинський ліцей «Мобіль». За підсумками проведених матчів переможцем зонального етапу стала команда Пісочинського ліцею. Вітаємо всіх учасників турніру! Бажаємо переможцям  успіху в наступних змаганнях!

16:26 16.10.2019

Футбольні баталії команди «Юніор».

Як завжди радують своєю майстерністю та волею до перемоги юні талановиті футболісти команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ. З 12 по 14 жовтня спортсмени провели чергові матчі в рамках престижних футбольних  змагань Харкова, подарував своїм вболівальникам справжню насолоду від ігри:

22:11 15.10.2019

Турнір юних математиків

11 жовтня 2019 року відбувся ХХІІ Всеукраїнський турнір юних математиків імені професора М.Й. Ядренка  серед 4 команд закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради.

15:13 11.10.2019

Шкільна Спартакіада «Спорт протягом життя». Легкоатлетичне чотириборство

З метою виявлення та підготовки школярів до участі в змаганнях обласного рівня, підвищення спортивної майстерності, популяризації та розвитку тенісу настільного в Україні 11 жовтня на базі Пісочинського ліцею відбувся І (міжшкільний) етап змагань з легкоатлетичного чотириборства шкільної Спартакіади «Спорт протягом життя» серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради.

14:59 11.10.2019

Вибори президента президентсько-парламентської республіки «Райдуга».  КЗ «Пісочинський ліцей». 

Серед безлічі дитячих занять в ліцеї  важливе місце займає учнівське самоврядування, яке, забезпечуючи участь усіх школярів в управлінні справами колективу свого класу та школи, стає моделлю елементів дорослого життя, формою усвідомлення подальшої активної життєвої позиції.

13:50 11.10.2019

Вітаємо юних самбістів громади з новими спортивними досягненнями!

Брати Олександр та Артур Косінцеви - вихованці комунального закладу «ФОК «Мобіль», взяли участь в Кубку України з бойового самбо серед юнаків. Змагання проходили 5 та 6 жовтня в м Ірпінь.  Юні спортсмени громади продемонстрували гідну підготовку, незвичайну волю до перемоги та високі особисті якості. Бронзові призери престижного змагання - чудовий підсумок наполегливих тренувань та мудрого керівництва наставника молоді Будника Івана.  Пишаємось нашими самбістами та бажаємо їм нових цікавих змагань та яскравих перемог, успішного втілення всіх задумів і планів!

16:53 09.10.2019

Чудовий день у дружньому колективі: туристсько-краєзнавчий похід до Есхару. Пісочинський ліцей «Мобіль».

22 вересня в рамках роботи шкільних гуртків "Пішохідний туризм" та "Театральне мистецтво", які функціонують на базі ліцею «Мобіль», відбувся одноденний туристсько-краєзнавчий похід до Есхару. Учні  5-9-х класів освітнього закладу під керівництвом наставників – учителів ліцею «Мобіль» Радченко О. М. і Водолазької О. В. із задоволенням взяли участь у заході,  отримав безліч нових вражень  і позитивних емоцій.

10:25 09.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень