A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Святкові заходи до Дня Учителя. Комунальний заклад "Пісочинський ліцей".

Дата: 07.10.2019 20:11
Кількість переглядів: 20

Один раз на рік настає день, коли ми вимовляємо слово «учитель», згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне оцінювання чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій. Саме в такий день, 4 жовтня, відбувся святковий концерт для педагогів Пісочинського ліцею. Напередодні професійного свята освітян особисто привітав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай. Він звернувся до вчителів зі словами вдячності та побажаннями міцного здоров'я, наснаги на нові професійні звершення, щастя та родинного затишку.
Тематичні плакати, оформлення актової зали та вестибюлів – усе створювало святкову чарівну атмосферу. Учителі насолоджувалися концертом по-справжньому. Діти показали неабиякий талант, розкрили свою душу, а вчителі від душі посміялися. Завдяки презентації з дитячими фото педагоги поринули в далекий світ свого дитинства.
Не обійшли увагою і вчителів – пенсіонерів. Напередодні свята класні колективи привітали їх солодкими подарунками від Пісочинського селищного голови та квітами.
Учнівський колектив Пісочинського ліцею щиро вітає вчителів з професійним святом та бажає здоров’я, успіхів у роботі та творчих злетів та всього найкращого.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень