A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Нестеренко В.О., техпрацівника Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв".

  Вітаємо з ювілеєм Нестеренко Валентину Олексіївну, техпрацівника Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв! Шановна Валентино Олексіївно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання щастя! Нехай здоров’я завжди буде міцним, настрій – бадьорим, життя – радісним та успішним. Любові, злагоди та добробуту в родині, втілення всіх планів, підтримки вірних друзів і поваги оточуючих! З ювілеєм!  

07:17 25.08.2019

Нарада директорів та заступників директорів закладів освіти Пісочинської громади

21 серпня  в залі засідань Пісочинської селищної ради відбулась нарада директорів та заступників директорів закладів освіти Пісочинської громади. Розпочала нараду начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Бєлова, яка привітала всіх присутніх. В ході засідання було розглянуто наступні питання: - про підсумки готовності закладів освіти до роботи у 2019/2020 навчальному році ( доповідач: методист науково-методичного кабінету  О. Карпенко); - Про забезпечення підручниками, навчальною літературою учнів закладів загальної середньої освіти на 2019/2020 навчальний рік (доповідач: завідувач науково-методичного кабінету С. Головня); -  Про організацію роботи щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2019/2020 навчальному році (доповідач: завідувач науково-методичного кабінету С. Головня); - Про організацію харчування здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році (доповідач: головний бухгалтер відділу освіти,  культури, молоді та спорту   Т. Фещенко);             - Про складання тарифікаційних списків працівників закладів освіти (доповідач: головний бухгалтер відділу освіти,  культури, молоді та спорту   Т. Фещенко);            - Про проведення  урочистостей з нагоди свята «День Знань» та проведення першого уроку (доповідач: завідувач науково-методичного кабінету С. Головня); - Про підготовку статистичних звітів по закладах загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році. Про заповнення статистичного звіту про чисельність і склад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти (форма N 83-РВК) (доповідач: спеціаліст відділу освіти, культури,  молоді та спорту І. Петренко); - Про організацію роботи  закладів освіти в інформаційній системі управління освітою (ІСУО) та аналіз сайтів (доповідач: Спеціаліст відділу освіти, культури,  молоді та спорту А. Стаканков); - Про організацію та проведення медичних оглядів дітей і працівників закладів освіти (доповідач: діловод відділу освіти, культури,  молоді та спорту  І. Мегера);      - Про організацію підвозу здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти до місця навчання та у зворотному напрямку (доповідач: завідувач науково-методичного кабінету С. Головня); - Різне. Нарада проходила у динамічній та продуктивній атмосфері. Учасники наради отримали необхідну змістовну інформацію.

15:05 21.08.2019

Привітання з Днем народження Поливоди Л.І., в.о. директора Комунального закладу «Пісочинська публічна  бібліотека».

Вітаємо з Днем народження Поливоду Ларису Ігорівну, в.о. директора Комунального закладу «Пісочинська публічна  бібліотека»! Натхненна, харизматична,  надзвичайно позитивна та креативна, Лариса Ігорівна стала справжньою музою для творчих людей нашої громади. Професіонал своєї справи, людина, яка любить мистецтво, вона створює навколо себе дивовижну атмосферу. Шановна Ларисо Ігорівно! Бажаємо Вам завжди насолоджуватись щастям, відчувати всю красу  світу, дарувати оточуючим свою чудову чарівну усмішку. Нехай любов, злагода і добробут завжди пануватимуть у Вашій родині, весна у Вашому серці завжди дарує крила, а  професійні успіхі забезпечують бажання підкорювати нові вершини. З Днем народження!

07:10 14.08.2019

Привітання з Днем народження Карпенко О.Г., методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Карпенко Олену Георгіївну, методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Олено Георгіївно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання щастя, яким буде сповнене  Ваше життя! Нехай міцне здоров`я стане запорукою бадьорого настрою, а любов і злагода в родині дарують відчуття задоволення й гармонії! Ваш високий професіоналізм, любов до покликання та креативність є взірцем  для колег! Щире захоплення викликають у оточуючих Ваша доброзичливість, врівноваженість та позитивна енергетика! Бажаємо Вам нових професійних звершень, втілення всіх феєричних задумів, яскравих вражень і радісних, позитивних емоцій! З Днем народження!

07:00 14.08.2019

Привітання з Днем народження Крикунова К.В., тренера - викладача  секції ММА Комунального закладу «ФОК «Мобіль».

Вітаємо з Днем народження Крикунова  Кирила  Вікторовича, тренера - викладача  секції ММА Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановний Кирило Вікторовичу! Бажаємо Вам завжди відчувати задоволення від життя. Нехай воно буде сповнено щастя, любові, успіху. Вдячні Вам за гідне виховання молоді, особистий приклад високих людських та спортивних якостей, сприяння розвитку спорту у нашій громаді! Злагоди та добробуту в родині, підтримки вірних друзів та однодумців, нових професійних звершень і нових досягнень вихованців! З Днем народження!

06:45 10.08.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень