A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

До уваги батьків!

Шановні батьки! При реєстрації своєї дитини на сайті  Електронної системи реєстрації до закладів дошкільної освіти Харківської області ВКАЗУЙТЕ ВІРНО ВІКОВУ ГРУПУ САДОЧКА, в яку піде Ваша дитина. Спочатку оберіть заклад, до якого Ви бажаєте віддати свою дитину, потім на сайті садочка перегляньте вікові групи, які наявні в ньому, а вже потім реєструйте дитину до електронної системи. З повагою, відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради. https://sadik.kh.ua 

10:14 06.08.2019

Привітання з Днем народження Штоди В.М., почесного громадянина селища Березівка, директора Комунального закладу «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Вітаємо з Днем народження Штоду Віру Михайлівну, почесного громадянина селища Березівка, директора Комунального закладу «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»! Шановна Віро Михайлівно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання міцного здоров’я. Нехай Ваше життя буде радісним, сповненим любові та успіхів. Мудрий керівник, чуйна, надзвичайно порядна, щира та доброзичлива, Учитель з великої літери, Віра Михайлівна виховала та дала освіту не одному поколінню Березівки. Ми вдячні за Вашу самовіддану працю та любов до свого покликання! Нехай злагода та добробут у родині, підтримка колег та однодумців сприяють новим професійним звершенням на благо нашої громади! З Днем народження!

21:51 03.08.2019

Список осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради»

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради оприлюднює список осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради» (місце знаходження закладу освіти: 62416, Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин, вул. 1-го Травня, 5).

09:44 02.08.2019

Привітання з Днем народження Ячіної Н. О., заступника директора з навчально-виховної роботи Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза»», головного художника Пісочинського палацу культури та мистецтв.

Вітаємо з Днем народження Ячіну Наталію Олександрівну, заступника директора з навчально-виховної роботи Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза»», головного художника Пісочинського палацу культури та мистецтв! Шановна Наталіє Олександрівно! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання щастя, любові, успішного втілення всіх планів і задумів! Людина-митець, Ви надихаєте  колег своїм талантом та харизматичністю. Вас люблять вихованці та їх батьки, адже Ваша мудрість, порядність та доброзичливість – взірець для наслідування! Нехай кожен день дарує вам яскраві враження та позитивні емоції, а нові творчі ідеї стануть запорукою професійних звершень!    З Днем народження!

07:35 01.08.2019

Привітання з Днем народження Устінової Н. М., директора Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв».

Вітаємо з Днем народження Устінову Наталію Миколаївну, почесного громадянина Пісочина, директора Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв», режисера народного театру-студії «Чудеса в решеті»! Мудрий керівник та чарівна муза, натхненний митець і прекрасна жінка – безліч талантів та чудових особистих якостей  втілює в собі Наталія Миколаївна. Її обожнюють юні вихованці палацу, поважають батьки, захоплюються колеги. Під керівництвом Наталії Миколаївни Пісочинський палац культури та мистецтв став магічним джерелом, що дарує нам дивовижний світ мистецтв, а  народний театр-студія «Чудеса в решеті» став відомим та улюбленим не тільки у рідному селищі, а й за межами України. Шановна Наталіє Миколаївно! Прийміть наші щирі привітання та побажання постійного творчого натхнення, нових ідей та задумів. Нехай щастя, любов, злагода та добробут у родині дарують Вам радість та надихають на нові професійні звершення! Міцного здоров’я, підтримки однодумців, яскравих вражень від життя! З Днем народження!

07:10 26.07.2019

Привітання з Днем народження Ноздріної О.В., завідувача Пісочинського закладу дошкільної освіти №1.

Щиро вітаємо з Днем народження Ноздріну Оксану Валеріївну, завідувача Пісочинського закладу дошкільної освіти №1! Шановна Оксано Валеріївно!  Нехай життя буде сповнене щастям, любов’ю, красою та гармонією, а злагода та добробут завжди супроводжують Вашу родину. Ваш високий професіоналізм, відданість покликанню, мудрість та доброзичливість, щира любов до юного покоління та його інтересів викликають любов та пошану оточуючих! Бажаємо, щоб заповітні мрії завжди виконувалися, найближчі та друзі радували своєю увагою, злагоджена праця Вашого дружнього колективу та нові професійні звершення сприяли ще більшому розвитку нашої громади! З Днем народження!

07:05 26.07.2019

Привітання з Днем народження Петренка І. В., спеціаліста 1 категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Петренка Ігоря  Володимировича, спеціаліста 1 категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановний Ігоре Володимировичу! Ми вдячні за Ваше сумлінне відношення до робочих обов’язків та увагу до всіх нюансів та тонкощів професії! Ваша доброзичливість і порядність викликають щиру повагу. У цей святковий день бажаємо Вам наснаги на нові професійні досягнення,  міцного здоров’я та завжди бадьорого настрою. Нехай у Вашій родині панують любов, злагода та добробут, друзі залишаються вірними, а життя дарує позитивні, яскраві враження. Успіхів у всіх сферах життя! З Днем народження!

07:00 26.07.2019

Привітання з Днем народження Стецюк Г. О., адміністратора Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв».

Вітаємо з Днем народження Стецюк Ганну Олександрівну, адміністратора Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв»! Нехай Ваше життя, шановна Ганно Олександрівно, буде сповнено щастям, а кожен день дарує радісні яскраві враження! Любов найближчих, злагода та добробут у родині, міцне здоров'я та успішне втілення всіх задумів і планів стануть запорукою гарного настрою та бажанню підкорювати нові життєві вершини! З Днем народження!

07:15 21.07.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень