A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Семінар для вихователів та інструкторів з фізичного виховання

Дата: 29.11.2019 15:18
Кількість переглядів: 16

29 листопада  на базі  Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок» ради відбувся  семінар для вихователів та інструкторів з фізичного виховання  з теми «Впровадження нетрадиційних методів фізичного виховання, безпечної поведінки та догляду за власним здоровям у дітей дошкільного віку».

На семінарі були присутні вихователі та інструктори з фізичного виховання закладів дошкільної освіти Пісочинської об’єднаної територіальної громади.

Учасники семінару переглянули спортивну розвагу  в групі середнього дошкільного віку «Морські пригоди», спортивний парад здоров’язберігаючих технологій (ігровий стретчинг, пілатес, самомасаж, танцювально-рухова терапія), переглянули заняття з фізкультури з дітьми старшого дошкільного віку «Мешканці осінньої галявини (за системою М.Єфименка).

Вони також відвідали сенсорну кімнату та переглянули принцип роботи практичного психолога з дітьми дошкільного віку.

Вихователі та інструктори з фізичного виховання прийняли участь в ігровій спортивно-руховій діяльності. Отримали позитивні емоції, заряд бадьорості та ознайомились з новими спортивно-руховими вправами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень