A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Переможна крапка!

15 лютого 2020 року Пивовар Ірина, учениця 11 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей»,  під керівництвом учителя Є.Ю. Мельникової поставила переможну крапку щодо участі команди Пісочинської ОТГ у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково –дослідницьких робіт Малої академії наук України – посіла І місце в секція «Загальна біологія». Вітаємо! Бажаємо Ірині здійснення планів по закінченню 11 класу, Євгенії Юріївні – подальшої результативної роботи з обдарованою молоддю ліцею!

09:38 17.02.2020

Привітання з Днем народження Рєсіної Оксани Миколаївни, керівника театрального гуртка комунального закладу «Березівський будинок культури»!

Вітаємо з Днем народження Рєсіну Оксану Миколаївну, керівника театрального гуртка комунального закладу «Березівський будинок культури». Шановна Оксано Миколаївно! У цей святковий радісний день прийміть наші побажання успішного насиченого життя, сповненого любов`ю та щастям! Ваша харизматичність та артистичність надихають юних вихованців, а чарівна усмішка осяює навіть найпохмуріший день. Професіонал високого рівня, делікатна, позитивна, доброзичлива, Ви – чудовий наставник молоді! Нехай злагода та добробут в родині, нові творчі успіхи та феєричні досягнення, яскраві враження від життя та підтримка вірних друзів  дарують Вам відчуття гармонії та задоволення! З Днем народження!

09:19 17.02.2020

Тренінг «Спілкування: необхідність і розкіш», тема «Стоп булінг». КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

У 5-11-х класах освітнього закладу психологом школи Руднєвою І.Д. проведено тренінг «Спілкування : необхідність і розкіш», тема «Стоп боулінг». Під час тренінгу школярі розвивали навички спілкування з іншими людьми, взаємодії з ними на основі співчуття, співрозуміння, доброзичливості, уважності до інших людей. Вони обговорювали різні ситуації та шляхи вирішення конфліктів.

12:31 14.02.2020

Тематичні заходи до Дня Святого Валентина. КЗ "Коротичанський ліцей".

Різноманітні тематичні заходи до Дня Святого Валентина  відбуватимуться сьогодні у Коротичанському ліцеї:  День дружніх стосунків "Сила двох сердець", конкурсна програма для старшокласників "Red party", функціонуватиме чарівна святкова фотозона "Пошта привітань". Позитивно, яскраво, радісно, романтично!

12:17 14.02.2020

Зимова прогулянка. Пісочинський ЗДО №1.

Зима зачаровує своєю красою. У цей період прогулянка дітлахів садочка сповнена всіляких веселих розваг. Дошкільнята будували брами, ліпили сніговичків, грали в сніжки, весело каталися на санчатах та спускалися з засніжених гірок. Вихователі старшої групи "Ромашка" та середньої групи "Дзвіночки"  влаштували змагання між групами на найкращого сніговичка, та хто зліпить найбільшу снігову кулю. В змаганні перемогла група "Дзвіночки".  Малюки весело та з користю для свого здоров`я проводять свої дні у садочку!

10:32 14.02.2020

Як козаки здоровими жили. КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

У рамках програми #HealthySchools_UA у 1 класу було проведено виховний захід « Як козаки здоровими жили». Метою заходу було: формування здорового способу життя учнів на прикладі життя козаків; розвиток спортивних якостей, таких як, сила, швидкість, витривалість, поглибленя знань учнів про звичаї, традиції, побут українського народу; виховання патріотизму та любові до рідної країни.

08:58 14.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень