A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тиждень російської мови та зарубіжної літератури. КЗ «Пісочинський ліцей».

Згідно з річним планом роботи з метою розвитку знань, умінь, творчих здібностей учнів у КЗ «Пісочинський ліцей» з 3 по 7 лютого 2020 року проходив тиждень російської мови та зарубіжної літератури. Учні ліцею взяли активну участь у всіх запланованих заходах.  До відкриття тижня учні 7-А класу, 9-В класу, 7-Б класу, 11-В класу разом із учителями Севолодською В.В., Саркісовою М.Г., Лук’яненко С.В., Комоловою Ю.М. підготували цікаві виставки, присвячені письменникам-ювілярам. Літературний квест для учнів 6-класів проходив в атмосфері творчого пошуку та мотивації на успіх. Найцікавішою для учнів ліцею виявилася фотозона, створена учнями та батьками 7-А класу разом з Севолодською В.В., «Зупинись, мить, ти прекрасна», у якій були поєднані літературні твори XIX та XX ст. Діти з цікавістю познайомилися з книжками, виданими у 1860 та 1910 рр., побували на планеті Маленького принца, а також мали можливість сфотографуватися з ним.  Не менш цікавим був і «ART-FEST» «Я люблю ЗЛ», де ліцеїсти презентували власні ілюстрації до художніх творів , фотоконкурс «В об’єктиві література» продемонстрував креативність та уміння зупиняти прекрасні моменти.  Учні 5-А класу (вчитель Севолодська В.В.) не просто виготовили літературних героїв, а й створили та презентували міні-театри. Організатори тижня запропонували знавцям літератури цікаві конкурси, змагання, вікторини, що дали змогу виявити їхні знання, проявити кмітливість та ерудицію. Завершальним акордом тижня став Flash Book Мов «Ліцей читає».

15:38 07.02.2020

Заняття з художньо-продуктивної діяльності. Пісочинський ЗДО №2.

Цікаво та натхненно проходять заняття з художньо-продуктивної діяльності в садочку. Так, 31 січня у молодшо-середній групі пройшло заняття "Який гарний та теплий кожушок", а 03 лютого в середньо-старшій групі – малювання "Наші помічники на кухні. Мікрохвильова піч". Справжнє задоволення отримують вихованці садочка на подібних заняттях. Нові навички та вміння сприяють розвитку у малечі мистецьких талантів!

15:36 07.02.2020

Семінар - практикум для вихователів "Ебру - диво на воді на заняттях з Художньо-естетичного розвитку". Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок».

28 січня в дошкільному закладі відбувся семінар - практикум для вихователів "Ебру - диво на воді на заняттях з художньо-естетичного розвитку". Вихователь-методист Приймак С.А ознайомила присутніх з нетрадиційною технікою малювання Ебру - малювання на воді та розкрила секрети цього давнього виду мистецтва. Краса цієї техніки в тому,що навіть недосвідчена у малюванні людина може створювати справжні шедеври на водній поверхні. Крім цього, Ебру - це не тільки творчість,але і своєрідний метод терапії. Вихователь Кулешова В.В поділилась своїм досвідом роботи в даній техніці з дітьми середнього дошкільного віку у групі "Зірочка".

15:34 07.02.2020

Новини спортивного життя. Футбольна команда "Юніор".

06 лютого порадували своїх вболівальників юні футболісти команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ. Вихованці тренера Кузьменка С.С. провели чергові ігри в рамках Чемпіонату міста Харкова з міні-футболу на базі СК "Зірка" Харківського університету повітряних сил імені Івана Кожедуба. І знову перемога наших улюблених футболістів! Юніор11 6-3 ХФТІ; Юніор8 9-1 Слава. Вболіваемо за команду та пишаємося досягненнями спортсменів!

22:48 06.02.2020

Фізкультурні заняття в Пісочинському ЗДО №2.

Цікаво та позитивно! Саме так проходять фізкультурні заняття в обох групах Пісочинського ЗДО №2. Дітки із задоволенням  виконують фізичні вправи, які сприяють зміцненню їх здоров'я та вдосконаленню фізичного розвитку.

15:43 05.02.2020

Вітаємо Володимира Лихолітова, учні Пісочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів з успіхом на Всеукраїнській олімпіаді з математики!

Вітаємо Володимира Лихолітова, учня 7 класу Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради» (учитель Мирошник М.О.), який посів ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики!  Дякуємо батькам за належну увагу щодо розвитку здібностей дитини.

11:05 05.02.2020

Вітаємо Бутівченко Тетяну - переможця "Радіоолімпіади - 2020"!

04 лютого 2020 року на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбулася Всеукраїнська олімпіада з фізики «Радіоолімпіада-2020», в якій учениця 7-А класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Бутівченко Тетяна стала переможцем ІІІ ступеня в молодшій категорії (7-9 класи).  Вітаємо переможця та дякуємо вчителю Головні Я.Є. за результативну роботу!

11:02 05.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень