A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

День святого Валентина у Комунальному закладі «Пісочинський ліцей «Мобіль».

Різноманітні цікаві заходи, присвячені романтичному святу - Дню Святого Валентина проведені 14 лютого в ліцеї «Мобіль»: творчі роботи, майстер клас з виготовлення валентинок та ін. На уроці розвитку зв’язного мовлення учні 2-В класу вчилися підписувати вітальні листівки. А батьки школярів підготували до Дня Святого Валентина святкову поштову скриньку.  Учні 3-Д класу на уроках англійської мови виготовили тематичну стінгазету та провели інтерактивну роботу за методом "Асоціативний кущ". Вони шукали слова у тематичних кросвордах, підписували валентинки англійською мовою. А учні 4-В виконали й на уроці захистили проекти, присвячені дню всіх закоханих. На уроці німецької мови діти писали привітання до свята німецькою мовою. Позитивно, весело, пізнавально!

14:51 19.02.2020

Школа молодого вчителя фізичної культури

19 лютого 2020 року на базі КЗ «Пісочинський ліцей» під керівництвом В.А. Коченгіна відбулося засідання школи молодих учителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради з теми «Інноваційні методи в структурі уроку фізичної культури». Присутні розглянули інноваційні методи щодо формування рухових навичок школярів та здійснення диференціації та індивідуалізації навчання.

14:41 19.02.2020

Вітаємо талановитого піаніста Гультайчука Іллю - учня Пісочинської школи мистецтв «ART NOVA»!

Вітаємо Гультайчука Іллю, талановитого учня 1-го класу фортепіано Пісочинської школи мистецтв «ART NOVA» (викладач Оксана Стельмах) з почесним 3 місцем на VI Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Зимове сяйво". Нам дуже приємно, що юний дебютант розпочав свій мистецький шлях таким успішним виступом! Бажаємо творчого натхнення  і нових успіхів!

14:22 19.02.2020

Новини Чемпіонату України з футзалу від команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ.

17 лютого. 1-й день фінальних змагань Чемпіонату.  Непереборна воля до перемоги, спортивна майстерність і відчайдушна підтримка вірних вболівальників – батьків юних футболістів стали запорукою успіхів команди протягом першого дня змагань: «Юніор» 2:1 СДЮШОР 2 (м. Кропивницький); «Юніор» 1:1 (3:1) ДЮСШ 4 (м. Рівне). 18 лютого.  2-й день фінальних змагань Чемпіонату ознаменувався впевненою перемогою команди «Юніор-7» над ФСК Іллічівець (м. Чорноморськ, Одеська область) із рахунком 3:1 та виходом команди до 1/4 фіналу! Вболіваємо за талановитих спортсменів нашої громади – вихованців тренера Кузьменка С.С.! Бажаємо перемоги у наступному етапі!

22:06 18.02.2020

Екскурсія вихованців Коротичанського ДНЗ до бібліотеки.

17 лютого вихованці старшої групи садочка разом із вихователем завітали до Коротичанської бібліотеки-філії. Дошкільнята дізналися про роботу бібліотекаря, а також про те, що в закладі є книги на будь-який смак: вірші, казки, альбоми з картинками, журнали, книги про тварин та про пригоди, а також словники, довідники та енциклопедії. Цікаво, пізнавально, корисно!

22:54 17.02.2020

Тематичні заходи до Дня Святого Валентина. Комунальний заклад "Коротичанський ліцей".

14 лютого в Коротичанському ліцеї до Дня Святого Валентина пройшли різноманітні тематичні заходи: День Дружніх Стосунків "Сила двох сердець», День Святого Валентина, конкурсна програма для старшокласників "Red party". Для школярів ліцею функціонувала святкова фотозона "Пошта привітань".

22:52 17.02.2020

Вітаємо талановитих спортсменів громади з новими успіхами!

08 лютого в спорткомплексі ШВСМ міста Харкова пройшов відкритий кубок Харківської області з карате версії SKIF. Спортсмени секції карате Пісочинського ліцею склали серйозну конкуренцію супротивникам: - Кушнаренко Марія й Олександра - 1 місце в командному ката (формальні вправи); - Кушнаренко Марія - 2 місце в особистому ката, дівчата 2004-2003 ррн і 2002 ррн+; - Зотов Євген - 3 місце в ката, юнаки 2004-2003 ррн; - Гончарук Оксана - 1 в куміте (спаринг), дівчатка 2009-2010 ррн; - Древицький Вадим в одній з найбільш масових категорій турніру - юнаки 2009-2010 ррн завоював 1 місце. - Дзугань Андрій - 3 місце в куміте, хлопчики 2008-2007 ррн, легка вага; - Матюшин Богдан - 2 місце в куміте, хлопчики 2008-2007 ррн, важка вага. - Бердніков Дмитро,  дебютант - 3 місце в куміте, хлопчики 2013 ррн. Наступним спортивним стартом для наших каратистів  стала участь 15 лютого у міжнародному турнірі в м. Руше, Словенія, де змагалися спортсмени із 7 країн. До складу збірної України, стала переможцем у загальнокомандному заліку, увійшли й наші спортсмени - Ващенко Володимир, Кушнаренко Марія та Олександра, Недбайло Костянтин. Дівчата у складі збірної команди представників Харківської та Запорізької областей посіли 3 місце в командному ката. Кушнаренко Марія стала 4-й в особистому ката серед дівчат 14-17 років. Ващенко Володимир і Недбайло Костянтин, успішно пройшовши кілька кіл, завершили боротьбу на етапі виходу до фіналу в категорії ката (формальні вправи). Тренер команди - Недбайло Костянтин, як голова суддівської колегії Всеукраїнської федерації Шотокан карате SKIF, взяв участь в суддівстві турніру. Пишаємось досягненнями спортсменів нашої громади! Бажаємо їм нових успіхів і яскравих перемог! Вдячні наставнику молоді – тренеру Костянтину Недбайлу за високоякісну підготовку каратистів до змагань!

13:50 17.02.2020

Вітаємо учасників та переможців змагань громади з баскетболу 3х3 «Шкільна баскетбольна Ліга України»!

З 05 по 12 лютого 2020 року на базі КЗ «Пісочинський ліцей» відбулися змагання з баскетболу 3х3 Всеукраїнської баскетбольної Ліги серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської ОТГ. Учасниками змагань стали 20 команд юнаків і дівчат - школярів 2005, 2007 років народження Пісочинського ліцею, Пісочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Коротичанського ліцею та Пісочинського ліцею «Мобіль». 

10:31 17.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень