A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Поповнення бібліотечних фондів Пісочинської громади.

В рамках Державної програми поповнення фондів публічних бібліотек україномовними книжками бібліотечний фонд громади поповнено  544 примірниками літератури. Нові книги завжди викликають у читачів жвавий інтерес, приваблюють новизною інформації та оригінальністю викладу, мають яскраву поліграфію та сучасне дизайнерське оформлення. Нагадуємо Вам адреси бібліотек, які функціонують на території нашої громади: - Пісочинська публічна бібліотека – смт Пісочин, вул. Полтавське шосе, 159А; - Березівська бібліотека-філія – смт Березівка, вул. Слобожанська, 21; - Коротичанська бібліотека-філія – смт Коротич, вул. Центральна, 43. Шановні читачі, чекаємо на Вас!  

14:23 10.02.2020

Логіко-математичний розвиток - LEGO-конструювання "Маленькі будівельники". Пісочинський ЗДО №2.

Цікаво та пізнавально проходять заняття з логіко-математичного розвитку в садочку.  Засоби конструкторів LEGO  забезпечують маленьким вихованцям можливість моделювати навколишній простір у наближених рисах і відносинах, що певним чином впливає на гармонійний розвиток дітей дошкільного віку.

13:38 10.02.2020

Вітаємо талановиту молодь громади!

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України та Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології приніс в скарбницю Пісочинської об’єднаної територіальної громади чергові перемоги. МАН: - І місце виборола учениця 10 класу КЗ «Пісочинський ліцей» Шершень Олександра в секції «Ділова українська мова»; - ІІ місце – учень 11 класу КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» Рогач Іван в секції «Українська література». Олімпіада з біології: - І місце посіла учениця 11 класу КЗ «Пісочинський ліцей» Півоварова Ірина; - ІІІ місце – учениця 8 класу КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» Логвіненко Оксана. Слова вдячності вчителям Н.І. Демченко, О.Ю. Гузовській, Є.Ю. Мельниковій, Т.В. Коленовій за результативну роботи з дітьми!

13:31 10.02.2020

Привітання з Днем народження Волобуєвої Г.М., директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль».

Вітаємо з Днем народження Волобуєву Галину Миколаївну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»! Шановна Галино Миколаївно! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання всеохоплюючого щастя! Взірець Учителя та Наставника молоді, мудрий керівник, порядна людина з неймовірним відчуттям такту, Ви створюєте навколо себе дивовижну гармонійну атмосферу! Нехай здоров’я завжди буде міцним, а настрій – бадьорим та радісним, творче натхнення дарує нові прекрасні ідеї, плідна праця колективу сприяє новим досягненням учнів ліцею. Бажаємо любові, злагоди та благополуччя у Вашій дружній родині, яскравих відкриттів та позитивних вражень щодня! З Днем народження!

06:42 09.02.2020

Участь у ток-шоу «Батьківські збори» директора Пісочинського ЗДО №1 Ноздріної О.В.

06 лютого директор Пісочинського закладу дошкільної освіти №1 Ноздріна Оксана Валеріївна взяла участь у ток-шоу «Батьківські збори», яке проходить щочетверга в ефірі 7 каналу. Темою передачі стало дитяче харчування. Яким є харчування у дошкільних закладах освіти для дітей? Приблизний раціон? Чи задоволені їм батьки вихованців і робітники закладу? Які є побажання та пропозиції щодо раціону дитячого харчування як у садочку, так і у домашніх умовах. Питання, що обговорювались у ході передачі, традиційно викликають жвавий інтерес загалу.

22:30 07.02.2020

Учитель року Пісочинської громади

Вітаємо Комолову Юлію Миколаївну, вчителя зарубіжної літератури КЗ «Пісочинський ліцей», яка представляла Пісочинську громаду в ІІ (регіональному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020». З 09 січня по 28 січня 2020 року проходили конкурсні випробування, які вчителька гідно витримала. За результатами всіх етапів конкурсу Юлія Миколаївна стала дипломантом. Шановна Юліє Миколаївно, бажаємо творчих успіхі та подальших професійних перемог. Нехай кожен день приносить Вам радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант  знаходять відгук у серцях вихованців!

15:50 07.02.2020

«Корисна і шкідлива їжа. Формуємо здорові звички». КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль».

Правильне харчування дитини - запорука його здоров'я. З самого раннього віку діти повинні навчитися з усього різноманіття продуктів вибирати ті, які дійсно корисні для здоров'я. Якщо система харчування дитини вибудувана правильно, то дитина розвивається гармонійно. 31 січня в 2-Д класі Пісочинського ліцею «Мобіль» відбувся урок за темою: «Формуємо здорові звички. Корисна(watermelon)(apple)(grapes) і шкідлива їжа(croissant)(burger)(pizza)».

15:46 07.02.2020

Тиждень «Інформатики». КЗ «Пісочинський ліцей».

У рамках тижня «Інформатики» в освітньому закладі вчителями Євтефієвою І.В. та Геращенко Г.А. у форматі квесту проведені виховні години, присвячені правилам безпечного користування Інтернетом. Під час заходів учні згадали правила поведінки безпечного користування інтернетом, позитивні та негативні сторони інтернету, навчилися правильно користуватися мережою інтернет. За підсумками класних годин було створено виставку газет «Безпечний інтернет».

15:43 07.02.2020

Заняття з художньо-продуктивної діяльності – аплікація «Сніговик». Пісочинський ЗДО №1.

Вихователь молодшої групи "Білосніжка" Болібок Л.В. створила для вихованців садочка чудовий зимовий настрій. Малята зробили сніговичків, розвиваючи дрібну моторику пальчиків, вчилися самостійно добирати відповідний колір та допомагали один одному. Після заняття дітки із захопленням ділилися своїми враженнями.

15:41 07.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень