A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо Гримайла Ігоря Костянтиновича, тренера велосипедної команди «MOBIL TEAM» Пісочинської ДЮСШ з новою особистою перемогою!

02 лютого Ігор Костянтинович став безумовним переможцем змагань на інтерактивних велостанках серед дорослих спортсменів і ветеранів (Мастерс), які проходили у Велоцентрі міста Харкова. В категорії 50+ він показав найкращий результат. Чудовий приклад любові до спорту та прихильності до здорового способу життя продемонстрував тренер своїм юним вихованцям!  Бажаємо Вам, шановний Ігоре Костянтиновичу, нових звершень, яскравих перемог! Нехай Ваши особисті успіхи та досягнення Ваших спортсменів завжди дарують неперевершене задоволення!

09:00 05.02.2020

Привітання з ювілеєм Іонцевої А.Ю., Почесного громадянина Пісочина, заступника директора з навчально – виховної роботи Комунального закладу «Пісочинський ліцей».

Вітаємо з ювілеєм Іонцеву Аллу Юріївну, Почесного громадянина Пісочина, заступника директора з навчально – виховної роботи Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Професіонал своєї справи, чий педагогічний стаж становить 38 років, Алла Юріївна - взірець принциповості, методичності та пунктуальності. Шановна Алло Юріївно! У цей радісний святковий день щиросердно бажаємо вам творчого натхнення на нові професійні звершення. Нехай здоров’я буде міцним, настрій – бадьорим, успіхи у всіх сферах життя дарують відчуття гордості та задоволення. Зичимо Вам злагоди та добробуту в родині, надійних друзів і однодумців, підтримки колег та любові учнів!   З ювілеєм!

08:56 05.02.2020

Літературні читання "Сонячна усмішка в казковому світі Нестайка". Комунальний заклад "Пісочинський ліцей".

У бібліотеці освітнього закладу з нагоди  90-річчя з дня народження Всеволода Нестайка проведено літературні читання "Сонячна усмішка в казковому світі Нестайка". Після читань учням було запропоновано вікторину "Кращий знавець творчості В. Нестайка", під час якої діти продемонстрували свої знання та кмітливість. Також до цієї дати працівниками бібліотеки ліцею Доненко Л.Б та Шмуляк Т.О. було облаштовано виставку "Сонячний класик - Всеволод Нестайко" з найцікавіших творів письменника. Зустріч виявилася цікавою та пізнавальною.

15:30 04.02.2020

Тиждень математики та інформатики. Комунальний заклад «Пісочинський ліцей».

З 27 по 31січня  ліцеї згідно з річним планом роботи  проведено тиждень математики та інформатики,  метою якого було підвищення   інтересу учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації. Упродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів. Різноманітні заходи були спрямовані на розвиток творчої фантазії, логічного мислення, підвищення інтересу до вивчення точних наук. Учителі Орел В.І., Штонда Т.М. Колісник Т.М., Кадралієва І.О., Геращенко А.А., Детинич Т.О., Євтіфієва І.М. та Гребенюк С.О. у рамках тижня провели цікаві пізнавальні заходи: конкурси, круглі столи,  математичні КВК та екскурсію до Ландауцентру. У вестибюлі ліцею було облаштовано виставку плакатів та графік проведення позакласних заходів учителями. Протягом тижня під час перерви учні мали змогу розгадувати різноманітні головоломки та кросворди.

09:44 03.02.2020

Вітаємо юних талановитих футболістів команди «Юніор 11-12» - бронзових призерів змагань з міні-футболу «Golden Eagle Cup»!

01 лютого у м. Полтава, на своїх дебютних виїзних змаганнях наши спортсмени продемонстрували блискучі спортивні результати. Перша гра принесла впевнену перемогу з рахунком 3:0 над командою "Майстер м'яча" (м. Харків). Друга гра – знов перемога над командою із міста Куп’янськ "Мрія" із рахунком 5:2. За результатами даних ігор «Юніор» забезпечив собі місце у півфіналі. Лише трішки сил не вистачило юнакам для фінальної боротьби за перше/друге місце: матч закінчився з рахунком 1:4. Але друга перемога над командою «Мрія» принесла спортсменам призове третє місце. Чудові новини та незабутні враження від змагань! Вітаємо улюблених футболістів! Пишаємось їх успіхами та бажаємо завжди відчувати задоволення від звершень та перемог! Вдячні тренеру команди Сергію Сергійовичу Кузьменку за високоякісну підготовку спортсменів, а батькам молоді – за гідне виховання юного покоління та особистий приклад любові до спорту!

08:59 03.02.2020

Вітаємо юних велосипедистів команди «MOBIL TEAM» Пісочинської ДЮСШ з перемогою на Чемпіонаті області (змагання на велостанках)!

Юнаки та дівчата, які в тренуються на спортивній базі «Пісочинського ліцею «Мобіль» і є здебільшого школярами цього освітнього закладу, як завжди продемонстрували високу майстерність і непереборну волю до перемоги: - 1 місце в категорії 2010 рік та молодше – Дашевська Аліна; - 2 місце в категорії 2010 рік та молодше – Кононенко Вікторія. - 3 місце в категорії 2008-2009 ррн. у завзятій боротьбі виборола також Кононенко Вікторія, 4 місце у Остапенко Катерини, на 5 місці – Павленко Поліна;  - серед хлопчаків у категорії 2010-2011 ррн. відзначився Микита Сінічкін - у нього срібло змагань;  - бронза в категорії 2008-2009 ррн. у Майданника Вадима, який лише недавно продовжив тренування після хвороби; - Качанюк Арсеній посів 6 місце в найчисленнішій групі спортсменів - 2006 та 2007 ррн., а Юрій Цикленко та Дмитро Косилко зайняли в ній 13 та 17 місця; - дебютант Артем Сидоров у категорії 2008-2009 ррн. виборов 10 місце серед 17 учасників. Пишаємося нашими талановитими спортсменами! Бажаємо їм цікавих змагань і нових феєричних перемог! Дякуємо наставнику молоді, тренеру Ігорю Костянтиновичу Гримайлу за високоякісну підготовку велосипедистів громади!

08:58 03.02.2020

Театралізована вистава казки «Рукавичка». Пісочинський ЗДО №1.

31 січня в старшій дошкільній групі «Ромашка» дошкільного закладу відбулась театралізована вистава казки «Рукавичка»  за участю дітей.  Дошкільнята показали всі свої здібності з діалогічного мовлення та акторської  майстерності.  Вони грали свої ролі  з захопленням, передаючи  переживання й радість своїх персонажів.  Дітям дуже сподобалась акторська майстерність  і вони  радісно ділилися своїми враженнями з найменшими вихованцями садочка.

22:32 31.01.2020

Дитячий літературний салон «Маленький читач великої бібліотеки». Березівська бібліотека-філія.

31 січня в приміщенні Березівської бібліотеки-філії проведено дитячий літературний салон «Маленький читач великої бібліотеки». На свято книги запрошені школярі 1 та 2 класів Березівської ЗОШ разом з класними керівниками. Відбулась презентація дитячої книжки Лідії Ключко «Малятам» з ілюстраціями юної художниці, учениці 7 класу школи Марійки Суботи. Діти читали вірші з нової книги. Також вони взяли участь у параді загадок , за що отримали приємні солодкі подарунки. Юним читачам дуже сподобалася виставка «Сузір`я вічного та святого дитяча книга на землі». В.о. старости Березівського старостинського округу Ігор Олександрович Штода вручив Лідії Ключко та Марійці Суботі Подяки від Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая. Кожній присутній на заході дитині Ігор Олександрович подарував чудову книжку «Малятам». Завершився літературний салон чаюванням зі смаколиками. Подякою стали щасливі дитячі очі!

22:29 31.01.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень