A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо юних талановитих футболістів команди «Юніор 11-12» - бронзових призерів змагань з міні-футболу «Golden Eagle Cup»!

Дата: 03.02.2020 08:59
Кількість переглядів: 36

01 лютого у м. Полтава, на своїх дебютних виїзних змаганнях наши спортсмени продемонстрували блискучі спортивні результати. Перша гра принесла впевнену перемогу з рахунком 3:0 над командою "Майстер м'яча" (м. Харків). Друга гра – знов перемога над командою із міста Куп’янськ "Мрія" із рахунком 5:2. За результатами даних ігор «Юніор» забезпечив собі місце у півфіналі. Лише трішки сил не вистачило юнакам для фінальної боротьби за перше/друге місце: матч закінчився з рахунком 1:4. Але друга перемога над командою «Мрія» принесла спортсменам призове третє місце.
Чудові новини та незабутні враження від змагань! Вітаємо улюблених футболістів! Пишаємось їх успіхами та бажаємо завжди відчувати задоволення від звершень та перемог! Вдячні тренеру команди Сергію Сергійовичу Кузьменку за високоякісну підготовку спортсменів, а батькам молоді – за гідне виховання юного покоління та особистий приклад любові до спорту!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень