A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Школа кращих педагогічних практик.

19 лютого 2020 року на базі КЗ «Коротичанський ліцей» відбулося засідання Школи кращих педагогічних практик учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури Пісочинської ОТГ на тему: «Застосування інформаційних технологій на уроках української мови та літератури як ефективного засобу забезпечення інтерактивного програмно-методичного супроводу навчального процесу». Керівник ШКПП Касьяненко Наталія Олександрівна ознайомила присутніх з комп’ютерними технологіями як одного з ефективних методологічних засобів інтерактивного навчання, що надає кожному учневі можливість самореалізації в пізнавальній та інших видах діяльності, створює комфортні умови для самовизначення особистості в інформаційному суспільстві. Поділилась досвідом роботи щодо застосування ІКТ на уроках української мови та літератури, які дають змогу підвищити активність і привернути увагу учнів до навчання, якісно покращити зміст і форму навчального процесу. Учасники засідання, працюючи в «Методичній майстерні», намагалися змоделювати етапи бінарних уроків української мови та літератури з використанням сучасних мультимедійних жанрів й автоматизованих навчальних систем із метою подальшого втілення їх у своїй практичний діяльності як ефективного засобу підвищення пізнавальних здібностей учнів, розвитку спеціальної або загальної обдарованості, формуванню знань, посиленню міжпредметних зв’язків.

23:31 20.02.2020

Тематичний захід до Дня Героїв Небесної Сотні. Коротичанський ліцей.

20 лютого у приміщенні актової зали Коротичанського ліцею відбувся тематичний захід до Дня Героїв Небесної Сотні за участі школярів ліцею, робітників освітнього закладу, представників селищної ради й місцевих мешканців. Ми шануємо та пам'ятаємо...

23:25 20.02.2020

Найрозумніший-2020

20 лютого 2020 року в Пісочинській селищній об’єднаній територіальній громаді, на базі КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»  вперше пройшов інтелектуальний конкурс «Найрозумніший» в номінації «Математика». В конкурсі взяли участь 12 учнів 2-4 класів закладів загальної середньої освіти. Під час змагань панувала хвилююча атмосфера, учні з великим задоволенням і цікавістю долучилися до гри й намагалися продемонструвати свої знання з математики.

20:28 20.02.2020

Тематичні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні. Березівська бібліотека-філія.

До Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в приміщенні Березівської бібліотеки-філії проведено патріотичну бесіду «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки!» та відкрито експозицію тематичної виставки художньої літератури «У їхніх серцях жила Україна».

07:22 20.02.2020

Якщо трапиться пожежа - 101 набрати треба! Пісочинський ЗДО №2.

Відомо, що дитина ліпше пізнає навколишній світ, якщо сама долучається до практичної діяльності. Лепбук – це цікава форма спільної діяльності дорослого і дитини, гра та творчість, пізнання і дослідження нового, а також повторення і закріплення вивченого матеріалу. Він використовується як наочний посібник з вивчення пожежної безпеки для дошкільнят. 17 лютого за участі вихованців садочка відбулось опрацювання лепбуку з протипожежної безпеки. Пізнавально, цікаво, вкрай корисно для безпеки підростаючого покоління!

16:32 19.02.2020

«Урок мужності» до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

17 лютого учні 9-а класу ліцею «Мобіль» відвідали екскурсію до громадського центру освіти, культури та соціального захисту ветеранів. Представниками Пісочинської спілки ветеранів Афганістану для юного покоління був проведений тематичний захід - «Урок мужності».

16:14 19.02.2020

Тренування та виховна година з питань дотримання правил пожежної та техногенної безпеки. КЗ "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

18 лютого, о 10.50 у Комунальному закладі «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» проведено об'єктові тренування та виховна година з питань дотримання правил пожежної та техногенної безпеки. У заходах брали участь учні, що навчаються у 2-му та 3-му корпусах. Евакуація здійснювалася після оповіщення за допомогою дзвоника про виникнення пожежі. У ході тренувань - імітація пожежі та задимлення території коридору, дії персоналу та учнів були чіткими й грамотними. Час евакуації - 2,5 хвилини.

15:57 19.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень