A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тиждень історії та географії. КЗ «Пісочинський ліцей».

Тематичний Тиждень історії та географії в ліцеї відзначився не лише проведенням цікавих уроків, квестів, вікторин, зустрічами з краєзнавцями та істориками, але й тим, що саме цей відведений період навчального процесу є прекрасною нагодою поглибити свої знання та розширити кругозір за межами навчального закладу. Так, 20 лютого учні 6-Б класу мали можливість відвідати Харківський історичний музей імені М. Ф. Сумцова та ознайомитися з історичним минулим представлених артефактів. Неймовірно цікавим було знайомство з різноманіттям представлених шедеврів народних ремесел, з роботами фотохудожників, ювелірів, живописців — всіх тих, кого повною мірою можна назвати творцями історії. Завітавши до Харківського історичного музею, учні освітнього закладу повною мірою відчули проникнення духу минулих часів, адже це те саме місце, де зустрічається минуле і сьогодення!

23:57 21.02.2020

День Героїв Небесної Сотні. КЗ «Пісочинський ліцей».

20 лютого до Дня Героїв Небесної Сотні в ліцеї проведено різноманітні тематичні заходи, присвячені пам’яті загиблих у ті трагічні дні 2014 року: виховні години, виставка літератури, яку облаштували бібліотекарі Шмуляк Т.О та Доненко Л.Б., перегляд відеоматеріалів, лекція бібліотекаря Шмуляк Т.О. Говорити на цю трагічну тему складно, проте необхідно. Класними керівниками ретельно продумано змістовне наповненням уроку, його музичне оформлення. Проведені заходи не лишили байдужим нікого, адже це наша історія, це історія нашого народу!

15:40 21.02.2020

Пам’яті Небесної Сотні. КЗ "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

До Всеукраїнського Дня Героїв Небесної Сотні в освітньому закладі проведено урок «Пам’яті Небесної Сотні». Метою тематичного заходу було:ознайомити учнів із основними подіями Революції Гідності, вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні, сприяти формуванню активної життєвої позиції юного покоління. Директор школи Оксана Олександрівна Сасіна нагадала учням про трагічні події, які відбулися 20 лютого 2014 року. Школярі 10-11 класів підготували інформацію про "Небесну сотню" та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

14:51 21.02.2020

Участь в освітньому форумі представників Комунального закладу "Пісочинський ліцей".

20 лютого 2020 року в Українському державному університеті залізничного транспорту відбувся освітній форум «Нові освітні стратегії – виклик учителю та учневі». На ньому були представлені кращі знавці англійської мови Комунального закладу «Пісочинський ліцей» під керівництвом учителя англійської мови Демченко Людмили Уралівни. Учасники взяли участь у конкурсі «English quest» і посіли перше місце, нагороджені грамотами та призом. Евеліна Басараб отримала грамоту за кращу доповідь «Як я уявляю дистанційне навчання». Форум університету набирає популярності серед учнів та випускників навчальних закладів міста Харкова та області. Захід такого рівня надає методичну допомогу вчителям шкіл у організації нових форм навчання, сприяє інтелектуальному розвитку підростаючого покоління. Комунальний заклад «Пісочинський ліцей» дякує організаторам освітнього форуму «English quest»!

14:21 21.02.2020

День Героїв Небесної Сотні. КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

До Дня Героїв Небесної Сотні в освітньому закладі громади проведено низку тематичних заходів за участі учнів та учителів.  Так, у 8-11 класах проведено виховні години "Вшануймо пам'ять Героїв Небесної Сотні." В приміщенні шкільної бібліотеки відкрита експозиція "Небесна Сотня. Вічна пам'ять героям!"

14:15 21.02.2020

"Мій улюблений спорт. Як спорт впливає на моє життя?" Комунальний заклад «Пісочинський ліцей «Мобіль».

21 лютого учні 8-Б та 8-В класів освітнього закладу у рамках проекту #HealthySchool  захищали проекти англійською мовою "Мій улюблений спорт. Як спорт впливає на моє життя."

14:07 21.02.2020

Семінар за участі молодих та мало досвідчених вихователів. Пісочинський ЗДО №1.

21 лютого на базі Пісочинського ЗДО №1 проводиться семінар за участі молодих та мало досвідчених вихователів. На даний час переглянуто заняття в середній групі садочка "Казочка до нас прийшла", розвиток мовлення у молодшій групі "Чарівна книга", заняття в старшій групі «Що? Де? Коли?» за програмою «Впевнений старт», майстер клас за програмою Шелестової.

14:03 21.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень