A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Бут А.П, методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Бут Аллу Прокопівну, методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна, дорога Алло Прокопівно! Ваша прихильність до благородного покликання, неймовірно високий професіоналізм і досконале знання своєї спеціальності надихають та викликають щиру повагу. У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я та добробуту! Злагода у родині та люблячі люди в оточенні нехай наповнюють Ваше серце радістю, а нові професійні успіхи сприяють розвитку та процвітанню нашої громади! Щастя, втілення всіх планів, творчого натхнення, приємностей щодня! З Днем народження!

07:01 18.03.2020

Привітання з Днем народження Мегери І.О.,  діловода відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Мегеру Інну Олександрівну, діловода відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Дорога Інно Олександрівно! У цей радісний святковий день звертаємося до Вас з найщирішими побажаннями щастя та добробуту! Нехай у житті панує любов, яка надихає та дарує крила. Ваше відповідальне ставлення до професійних обов`язків , обізнаність і небайдужість захоплює! Нехай яскраві позитивні враження дарують відчуття задоволення, а також сприяють новим звершенням у всіх сферах життя! З Днем народження!

12:24 17.03.2020

Оголошення про конкурсний відбір кандидатур на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинська початкова школа «Надія» Пісочинської селищної ради»

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради оголошує конкурс на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинська початкова школа «Надія» Пісочинської селищної ради» (місце знаходження закладу освіти: 62416, Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин, вул. Молодіжна, 2)

09:15 17.03.2020

Тематичний захід до Дня народження Т.Г. Шевченка. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок».

11 березня у садочку відбувся тематичний захід до Дня народження Т. Г. Шевченка "Великий кобзар". Дітки та вихователі читали вірші, співали пісні на слова великого поета та танцювали. Також маленьких вихованців було ознайомлено з біографією Кобзаря та його художнім надбанням. Пізнавально, цікаво, патріотично!

11:16 16.03.2020

Увага! Важлива інформація!

Шановні мешканці! Звертаємо Вашу увагу на те, що відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради знаходиться за адресою: сел. Пісочин, вул. Молодіжна, 2 (Комунальний заклад «Пісочинська початкова школа «Надія» з дошкільним відділенням). Начальник відділу освіти – 3 поверх, кабінет 314. Відділ освіти – 3 поверх, кабінет 307. Телефон: 341-70-10. Бухгалтерія – 3 поверх, кабінет 315. Телефон: 341-70 – 09. Рахунковий сектор – 3 поверх, кабінет 308.  

11:14 16.03.2020

Вітаємо команду «Юніор-8» - срібних призерів Відкритого чемпіонату м. Харкова з футзалу!

Пишаємось талановитими юними спортсменами громади, їх успіхами та волею до перемоги! Від щирого серця бажаємо футболістам завжди відчувати задоволення від перемог і втілення всіх планів! Дякуємо тренеру команди Сергію Сергійовичу Кузьменку за високоякісну підготовку молоді до змагань!

23:42 15.03.2020

Вітаємо знавців української мови!

11 березня 2020 року в приміщенні КЗ «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» на  урочистостях з нагоди відзначення Шевченківських днів в Україні, де були нагороджені переможців ІІІ (обласного) етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, серед яких учениці Комунального закладу «Пісочинський ліцей»: ІІ місце - Распопіна Софія (7 клас), учитель Демченко Н.І.; ІІІ місце - Кисіль Юлія, (6 клас), учитель Сидоренко Л.О. Бажаємо талановитої молоді нашої громади успішного втілення всіх планів! Дякуємо наставникам за високоякісну підготовку учнів до конкурсу!

14:08 13.03.2020

Семінар для вчителів англійської мови від видавництва англомовної літератури MM Publications за участі вчителів КЗ «Пісочинського ліцею «Мобіль».

10 березня на базі ХНУРЕ вчителі кафедри іноземної філології відвідали методичний семінар, який був організований видавництвом MM Publications та компанією «Лінгвіст». Семінар, де головним спікером виступив - висококваліфікований досвідчений тренер Angela Konstance, був проведений в форматі он-лайн конференції. Всі присутні отримали цінні поради щодо організації групової роботи на уроці,а також взяли участь в інтерактивному практичному воркшопі,присвяченому викладанню англійської мови в початковій школі. По завершенні семінару кожен учасник отримав сертифікат.

09:02 13.03.2020

Вітаємо з ювілеєм Титаренко В.О., учителя початкових класів Пісочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

11 березня свій 60 ювілей відзначила талановитий педагог, учитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії, учитель – методист Титаренко Віра Олексіївна, яка вже 42 роки працює у Пісочинській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Віра Олексіївна відзначається  високим рівнем професіоналізму та творчим підходом  до організації педагогічного процесу. Її люблять та поважають колеги, учні та батьки, адже її моральні та професійні якості – взірець для наслідування! Шановна Віро Олексіївно! Від щирого серця бажаємо Вам прихильності долі! Нехай життя буде сповнене щастя, любові та радості, в родині панують злагода та добробут, а професійні успіхі сприяють розвитку нашої громади! З ювілеєм!

11:37 12.03.2020

Цікава екскурсія до нової школи.

11 березня  учні 1-Е  класу Пісочинського ліцею разом зі своїм класним керівником Онацькою Іриною Миколаївною взяли участь у  цікавій, неймовірно захоплюючій екскурсії до нової  школи у мікрорайоні Надія. «Ми полюбили цю школу! Вона гарна, така світла та яскрава!» - так висловили свої враження діти.

15:32 11.03.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень