A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Зоріна В.В., звукорежисера І категорії Комунального закладу «Песочинский Палац культури та мистецтв».

Вітаємо з Днем народження Зоріна  Віталія Володимировича, звукорежисера І категорії Комунального закладу «Песочинский Палац культури та мистецтв»! Шановний Віталію Володимировичу! У цей святковий радісний день прийміть наші привітання  та побажання всеохоплюючого щастя! Ваш професіоналізм і відповідальне ставлення до професійних обов’язків – взірець для наслідування, а добра вдача та позитивне ставлення до навколишнього світу – гідні захоплення. Хай здоров’я завжди буде міцним, творче натхнення забезпечить нові ідеї, а любов і затишок у родині дарують наснагу на добрі справи. Зичимо Вам нових успіхів, яскравих вражень і приємностей щодня. З Днем народження!

06:50 19.04.2020

Привітання Лінниченко Т.А., заступника директора з навчально - виховної роботи КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль».

Вітаємо з Днем народження Лінниченко Тетяну Анатоліївну, заступника директора з навчально - виховної роботи КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»! Шановна Тетяно Анатоліївно!  У цей радісний святковий день прийміть наші найщиріші побажання щастя! Надзвичайно порядна людина та професіонал високого рівня, Ви - взірець для колег, учнів та батьків! Нехай Ваше життя буде сповнене любові та успіху, в родині панують злагода та благополуччя, підтримка колег сприяє нових професійним звершенням на благо нашої громади. Міцного здоров’я, творчого натхнення, гармонії, здійснення всіх заповітних мрій! З Днем народження!

21:18 09.04.2020

Запрошуємо взяти участь у конкурсі до Дня Перемоги!

#конкурс #будемо_жити Запишіть на відео свій улюблений вірш про війну. Надішліть його на електрону адресу Палацу: pesochin.dk@gmail.com Кращі роботи будуть опубліковані на сторінці Пісочинського палацу культури та мистецтв і на сайті відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради. Візьміть участь у нашому конкурсі і виграйте цінний приз!

23:27 07.04.2020

“Всеукраїнська школа онлайн”

Від 6 квітня стартує проєкт “Всеукраїнська школа онлайн”, у рамках якого уроки для школярів транслюватимуть українські телеканали. Про це заявив у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський. ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ

21:38 30.03.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень