A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Савельєва О.В., депутата Пісочинської селищної ради, директора  Комунального закладу «ФОК «Мобіль».

Вітаємо з Днем народження Савельєва Олексія Валерійовича, депутата Пісочинської селищної ради, директора Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Дорогий Олексію Валерійовичу! У цей святковий день від щирого серця зичимо Вам щастя! Нехай життя буде сповнене любові та успіху, спілкування з вірними друзями дарує насолоду, всі плани втілюються у життя. Ваш особистий вклад у розвиток Пісочинської громади, активна громадянська позиція та небайдужість викликають глибоку повагу й захоплення, а прихильність до здорового способу життя та любов до спорту - взірець для наслідування! Зичимо Вам міцного здоров`я і натхнення на добрі справи, злагоди та добробуту в родині, нових досягнень і звершень! З Днем народження!

06:56 28.05.2020

Творчі успіхи улюблених артистів народного театру-студії "Чудеса в решеті"

Вітаємо вихованців і педагогів народного театру-студії "Чудеса в решете" з блискучим виступом на дистанційному конкурсі читців у  номінації  "Театр одного актора". Бажаємо юним талановитим артистам творчого натхнення і нових звершень. Любимо, цінуємо, захоплюємося!

16:52 26.05.2020

Вітаємо з Днем філолога!

25 травня, слідом за Днем слов’янської писемності і культури, своє професійне свято відзначають лінгвісти і літературознавці, вчителі та викладачі в галузі літератури і мови, бібліотекарі та перекладачі - всі, хто пов’язав свою освіту та професійну діяльність з філологією, хто любить читання та цінує літературу.  Все, що відбувалося та відбувається, відображається у слові. Своєю самовідданою працею філологи допомагають зберегти та урізноманітнити культурну спадщину людства. Вітаємо зі святом філологів та зичимо втілення всіх задумів, нових творчих ідей, натхнення на нові звершення!

11:26 25.05.2020

Переможці конкурсу до Дня вишиванки

Вітаємо переможців конкурсу до Дня вишиванки - Фоменко Марію та Мануйленка Миколу, учнів 2 класу Пісочинського ліцею "Мобіль"! Їх результат станом на 22 годину 22 травня - 516 позитивних відгуків, враховуючи лайки та коментарі! Вітаємо Мануйленка Миколу з Днем народження, яке він відсвяткував 22 травня!  Дякуємо всім учасникам! Кожне фото було яскравим, неповторним і гідним перемоги!

18:30 23.05.2020

Увага! Пробне ЗНО!

Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 15 червня, з інших предметів – 17 червня. Про це йдеться у відповідному наказі Український центр оцінювання якості освіти, оприлюдненому сьогодні. Оновлені запрошення-перепустки з адресами пунктів пробного тестування будуть з’являтися в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО з 1 червня. Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності: ? оригіналу документа, за яким відбувалась реєстрація на пробне ЗНО (паспорт, ID-картка тощо); ? запрошення-перепустки; ? засобів індивідуального захисту – маски або респіратора (у тому числі виготовлених самостійно) Докладніше: http://bit.ly/2ZrIR8U #Вступ2020 #ПробнеЗНО Міністерство освіти і науки України

15:18 22.05.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень