A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Увага! ЗНО-2020!

Новини про те, що у ВРУ зареєстровано законопроєкт про скасування обов'язкового ЗНО не відповідають дійсності. «Законопроєкт не скасовує обов‘язкового ЗНО. Він робить добровільним складання державної підсумкової атестації у формі ЗНО" – зазначила під час засідання Кабінету Міністрів т.в.о. Міністра освіти і науки Lubomyra Mandziy. 17 червня Президент подав до Верховної Ради законопроект №3669, який звільняє випускників шкіл у 2020 році від проходження державної підсумкової атестації. При цьому, за законопроектом, випускники цього року можуть добровільно скласти ДПА у формі ЗНО. ЗНО було і залишається обов'язковим для вступу до закладів вищої освіти. Скласти зовнішнє тестування можуть також і випускники інших років, які планують вступати до закладів вищої освіти у 2020 році. Міністерство освіти і науки України готове до проведення ЗНО у безпечних умовах та відповідно до рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України і епідеміологічної ситуації. Скасування ЗНО є неприпустимим, оскільки це єдиний об’єктивний механізм прозорого вступу до вишу, а його відсутність створить значні корупційні ризики. #Вступ2020 #ЗНО МОН УКРАЇНИ  

20:25 17.06.2020

ЯКІ ДОВІДКИ ПОТРІБНІ ДЛЯ ВІДВІДУВАННЯ ШКОЛИ

1. Довідка форми № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду» Її ваш педіатр чи сімейний лікар видасть після огляду дитини. За необхідності лікар може направити дитину на вакцинацію, базові аналізи чи до вузьких спеціалістів.

16:16 16.06.2020

Привітання з Днем народження Хащіної Ю. В., медичного працівника Комунального закладу «ФОК «Мобіль».

Вітаємо з Днем народження Хащіну  Юлію Володимирівну, медичного працівника Комунального закладу «ФОК «Мобіль»!      Шановна Юліє Володимирівно! У цей радісний святковий день бажаємо Вам щастя! Нехай у Вашому житті пануватиме любов, а злагода й добробут у родині даруватимуть натхнення на нові звершення! Міцного здоров’я, гармонії, втілення всіх заповітних мрій! З Днем народження!

06:46 15.06.2020

Привітання з Днем народження Вакуленко К.Р., керівника вокального колективу "Веселка"

Вітаємо з Днем народження Вакуленко Каріну Русланівну, керівника вокального колективу "Веселка" Пісочинського палацу культури та мистецтв (Коротичанський старостинський округ)! Шановна Каріно Русланівно! Від щирого серця зичимо Вам яскравого життя, сповненого любові, щастя, краси та натхнення! Хай творчі досягнення Ваших вихованців завжди наповнюють серце гордістю та дарують нові ідеї. Ваш талант і мудре керівництво, любов та турбота про юне покоління, безмежна прихильність до свого покликання творять дива! Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та всі мрії здійсняються!  З Днем народження!

08:54 12.06.2020

Привітання з Днем народження Зубенко Н.Ю., тренера секції великого тенісу Комунального закладу «ФОК «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Зубенко Наталію Юріївну, тренера секції великого тенісу Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановна Наталіє Юріївно! Від щирого серця бажаємо завжди відчувати невимовну гордість за успіхи Ваших вихованців. Зичимо Вам міцного здоров`я та радісного бадьорого настрою, наснаги на втілення всіх ідей і планів. Нехай життя буде сповнене любові та благополуччя, а затишок у родині дарує відчуття щастя та задоволення.  З Днем народження!

09:03 11.06.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень