A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо талановитих танцівників зразкового ансамблю бального танцю «Танго»!

04 березня на престижних змаганнях "Fenix Cup" юні представники нашої громади повною мірою продемонстрували свої таланти:  Горбачова Поліна – 1 місце (Діти 2, Дебют, Соло); Майданник Поліна – 1 місце (Діти 1, Атестація, Соло); Нестеренко Анастасія - 1 місце (Ювенали 1, Дебют, Соло); Чернобаєва Сабріна – 1 місце (Ювенали 1, Атестація Соло); Худаков Володимир и Чистякова Марія – 1 місце (Діти 2, Атестація). Пишаємось творчими успіхами танцівників і бажаємо їм завжди відчувати гордість і задоволення від перемог! Дякуємо хореографу Лісній Аліні Валеріївні за високоякісну підготовку артистів до змагань!

08:40 05.03.2020

Всеукраїнське заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». Пісочинський ЗДО №1

02 березня в Пісочинському ЗДО №1 проведено заняття доброти "Тварини - наші друзі". Вихователі розповідали дітям про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, як потрібно піклуватися та доглядати за ними, як поводитися при зустрічі з незнайомими тваринами, допомогати їм, якщо вони потрапили в біду. Наприкінці заняття дошкільнята із задоволенням та натхненням намалювали своїх улюблених тварин.

08:44 04.03.2020

«Кращий вихователь Харківщини» 2020.

Закінчився І тур обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2020 році. Переможницею у номінації «Вихователь дітей раннього віку» стала вихователь Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок» Зажарська Марина Олександрівна.  Шановна Марино Олександрівно! Бажаємо Вам успіху у ІІ турі обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2020 році! Пишаємось Вашими професійними досягненнями!

11:10 02.03.2020

Нові творчі успіхи артистів Пісочинської громади.

Вітаємо танцівників хореографічного колективу «START» Пісочинського палацу культури та мистецтв з перемогою на Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Сонечко – 2020»!  Бажаємо маленьким артистам нових успіхів і досягнень у майбутньому! Дякуємо хореографу Анні Токаренко за чудову підготовку колективу до конкурсу!

10:40 02.03.2020

Святковий концерт в рамках Тижня англійської мови. КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль».

З 24 по 28 лютого в ліцеї «Мобіль» тривав тиждень англійської мови. В рамках тематичного тижня учні та вчителі підготувала святковий концерт. На свято завітала Мальцева Тетяна Володимирівна, методист-консультант видавництва Макмілан, яка з великим задоволенням вручила адміністрації ліцею табличку – підтвердження  взаємного  партнерства.

14:34 28.02.2020

Майстер-клас для вчителів образотворчого мистецтва, музичного мистецтва

26 лютого 2020 року на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради відбувся майстер-клас вчителя музичного мистецтва Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Бучинської Ганни Леонідівни з теми «Використання методики теорії розв’язання винахідницьких задач (ТРВЗ) та прийомів емпатії на уроках музичного мистецтва в початкових класах». Педагоги були ознайомленні з теорію розв’язання винахідницьких завдань, принципами використання методики, перевагами та недоліками щодо використання ТРВЗ на уроках музичного мистецтва в умовах реалізації Концепції Нової української школи. У практичній частині учасники майстер-класу були ознайомлені з методикою проведення ігор та вправ з технології ТВВЗ: «Добре-погано», графічна аналогія (метод піктогам) вивчення пісні за схемою, моделювання маленькими чоловічками, «Хто ти?» (прийом емпатії).  

10:07 28.02.2020

Чемпіонат інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?»

27 лютого команди закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради змагалися в інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?» у молодшій та старшій вікових категоріях.

21:05 27.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень