A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДИТЯЧОГО ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ НА ПРОТИПОЖЕЖНУ ТА ТЕХНОГЕННУ ТЕМАТИКУ

Дата: 02.03.2020 13:37
Кількість переглядів: 24

 

28 лютого 2020 року завершився місцевий етап Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Щоб не трапилось біди – обережним будь завжди» серед школярів закладів загальної середньої освіти Пісочинської громади.

Метою проведеного Конкурсу є формування громадського світогляду і громадської позиції у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки, виховання культури безпеки життєдіяльності школярів.

Учасниками Конкурсу стали діти двох вікових категорій: від 6 до 10 років та від 11 до 14 років.

Відповідно до Умов проведення Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Щоб не трапилось біди – обережним будь завжди» та за результатами оцінювання журі визначено переможців – учасників обласного етапу Конкурсу. Ними стали:

Бєлікова Діана, учениця КЗ «Пісочинський ліцей», у номінації «Поетичний твір. Щоб не трапилось біди» на тему «Захист дітей від пожеж та інших надзвичайних ситуацій»;

Степаненко Софія, учениця КЗ «Коротичанський ліцей», у номінації «Поетичний твір. Дідова пригода» на тему «Запобігання пожежі від необережного поводження з вогнем»;

 Кравченко Максим, учень КЗ «Коротичанський ліцей», у номінації «Художній твір. Урок життя для Їжачка» на тему «Запобігання пожежі від необережного поводження з вогнем».

Вітаємо переможців, призерів та учасників Конкурсу.

Загальний протокол результатів місцевого етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Щоб не трапилось біди – обережним будь завжди» серед школярів закладів загальної середньої освіти Пісочинської громади розміщено на сайті Відділу («Конкурси»).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень