A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти.  

26 лютого 2020 року в актовій залі Пісочинської селищної ради відбулася спільна нарада директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи, заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директорів закладів дошкільної та позашкільної освіти. На нараді були розглянуті питання: 1. Про стан виконання кошторису  станом на 26.02.2020, завдання з організації цієї роботи у 2020 році. 2. Про ведення документації атестаційних комісій І рівня. 3. Про результати перевірки організації роботи з охорони праці в закладах освіти громади. 4. Про проведення Дня Героїв Небесної Сотні, Міжнародного Дня рідної мови. 5. Про організацію роботи з питань цивільного захисту в закладах освіти громади. 6. Аналіз функціонування сайтів закладів освіти громади. 7. Різне.  

16:55 26.02.2020

Екскурсія до регіонального каналу телебачення «7 канал» за участі учнів КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль».

21 лютого учні 6-А класу освітнього закладу в рамках профорієнтації відвідали регіональну телекомпанію «7 канал», яка веде мовлення у Харківській області. Учні спробували себе у ролі телеведучого та навчилися знімати блог для ютуба. Неймовірно цікаво та пізнавально!

14:40 26.02.2020

Тематичний захід до Дня рідної мови у Пісочинському ЗДО №1

24 лютого до Дня рідної мови у садочку відбулося свято рідної мови "Мово рідна, слово рідне!"  Педагоги з великою відповідальністю віднеслися до підготовки та проведення свята, в ході якого були збагачені знання дітей про рідну українську мову, її багатство та красу. Завдяки тематичному заходу, який сприяв вихованню  любові та поваги до рідної мови, пізнавальний світогляд дошкільників поповнився  цікавими українськими приказками, прислів'ями, колисковими, народними іграми і забавами.

09:41 26.02.2020

Тиждень природничих наук у Пісочинському ліцеї "Мобіль".

19 лютого у рамках Тижня природничих наук учні 9-х класів ліцею "Мобіль" взяли участь в інтелектуальній грі Брейн --ринг. Протягом тематичного заходу учні успішно продемонстрували свої знання з біології та хімії т у повсякденному житті, спробували себе у ролі барменів у відповідному конкурсі та одержали нові корисні знання. Цікаво, весело, пізнавально!

09:33 26.02.2020

Привітання з Днем народження Литовченко Н.С., спеціаліста І категорії з ведення бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Литовченко Наталію Сергіївну, спеціаліста І категорії з ведення бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Дорога Наталіє Сергіївно! Від щирого серця бажаємо Вам завжди відчувати прихильність долі! Ваш високий професіоналізм, неймовірна працелюбність і відповідальність викликають повагу, а неповторна позитивна енергетика, чарівна усмішка, добра вдача та доброзичливість захоплюють! Нехай у Вашому житті панують любов і гармонія! Здоров’я завжди буде міцним, творче натхнення даруватиме нові грандіозні плані та ідеї, спілкування з люблячими Вас людьми даруватиме насолоду та радість. Здійснення заповітних мрій, нових яскравих вражень щодня, професійних звершень на благо нашої громади! Цінуємо, поважаємо, любимо! З Днем народження!

09:27 26.02.2020

Відкритий турнір з боротьби самбо «Мужність» серед юнаків. Нові перемоги самбістів громади.

23 лютого на базі Комунального закладу «ФОК «Мобіль» відбувся Відкритий турнір з боротьби самбо «Мужність» серед юнаків. Чудові результати продемонстрували спортсмени нашої громади – вихованці ФОКу! Чемпіони в молодшій віковій категорії: Іващенко Павло, Мануйленко Микола, Шкарлат Ярослав, Белінський Артем, Кошарний Кирило, Бердніков Богдан, Асеєв Гордій, Дяченко Микита, Загревський Данило. На другому місці представники мікрорайону Залютине (м. Харків). Третє місце посіли спортсмени із м. Південне. Серед дорослих перше місце посіли також самбісти ФОКу: Бирка Євген, Плишивий Тимур, Верменко Єгор, Косінцев Артур, Лобанов Максим, Авалян Давид, Медведєв Михайло. На другому – спортсмени ГТО, третє місце у представників м. Південне.  Призери змагань відзначені кубками, медалями та дипломами від Пісочинської селищної ради.  Вітаємо всіх учасників турніру! Пишаємось перемогами наших спортсменів і бажаємо їм нових успіхів! Дякуємо тренеру Помиляйко Г.В. за високоякісну підготовку спортсменів до змагання!

15:29 24.02.2020

Ініціативна група молоді селища Березівка. 

У 2019 році розпочало свою діяльність добровільне об`єднання активної та небайдужої молоді нашої громади – «Ініціативна група молоді селища Березівка».  Сім натхненних та енергійних учасників групи опікуються тими, хто потребує допомоги. А які чудові свята влаштовують вони для дітей Березівки! Веселощі та різноманітні конкурси, театральні вистави, перегляд мультфільмів, чаювання зі солодощами – все це подобається діткам і батькам.  Дякуємо за добру ініціативу! Успіхів та нових творчих ідей в майбутньому!

14:31 24.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень