A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Литовченко Н.С., спеціаліста І категорії з ведення бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Литовченко Наталію Сергіївну, спеціаліста І категорії з ведення бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Дорога Наталіє Сергіївно! Від щирого серця бажаємо Вам завжди відчувати прихильність долі! Ваш високий професіоналізм, неймовірна працелюбність і відповідальність викликають повагу, а неповторна позитивна енергетика, чарівна усмішка, добра вдача та доброзичливість захоплюють! Нехай у Вашому житті панують любов і гармонія! Здоров’я завжди буде міцним, творче натхнення даруватиме нові грандіозні плані та ідеї, спілкування з люблячими Вас людьми даруватиме насолоду та радість. Здійснення заповітних мрій, нових яскравих вражень щодня, професійних звершень на благо нашої громади! Цінуємо, поважаємо, любимо! З Днем народження!

09:27 26.02.2020

Відкритий турнір з боротьби самбо «Мужність» серед юнаків. Нові перемоги самбістів громади.

23 лютого на базі Комунального закладу «ФОК «Мобіль» відбувся Відкритий турнір з боротьби самбо «Мужність» серед юнаків. Чудові результати продемонстрували спортсмени нашої громади – вихованці ФОКу! Чемпіони в молодшій віковій категорії: Іващенко Павло, Мануйленко Микола, Шкарлат Ярослав, Белінський Артем, Кошарний Кирило, Бердніков Богдан, Асеєв Гордій, Дяченко Микита, Загревський Данило. На другому місці представники мікрорайону Залютине (м. Харків). Третє місце посіли спортсмени із м. Південне. Серед дорослих перше місце посіли також самбісти ФОКу: Бирка Євген, Плишивий Тимур, Верменко Єгор, Косінцев Артур, Лобанов Максим, Авалян Давид, Медведєв Михайло. На другому – спортсмени ГТО, третє місце у представників м. Південне.  Призери змагань відзначені кубками, медалями та дипломами від Пісочинської селищної ради.  Вітаємо всіх учасників турніру! Пишаємось перемогами наших спортсменів і бажаємо їм нових успіхів! Дякуємо тренеру Помиляйко Г.В. за високоякісну підготовку спортсменів до змагання!

15:29 24.02.2020

Ініціативна група молоді селища Березівка. 

У 2019 році розпочало свою діяльність добровільне об`єднання активної та небайдужої молоді нашої громади – «Ініціативна група молоді селища Березівка».  Сім натхненних та енергійних учасників групи опікуються тими, хто потребує допомоги. А які чудові свята влаштовують вони для дітей Березівки! Веселощі та різноманітні конкурси, театральні вистави, перегляд мультфільмів, чаювання зі солодощами – все це подобається діткам і батькам.  Дякуємо за добру ініціативу! Успіхів та нових творчих ідей в майбутньому!

14:31 24.02.2020

ДО УВАГИ БАТЬКІВ, ЯКІ ВИХОВУЮТЬ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Управління соціального захисту населення Харківської районної державної адміністрації з метою забезпечення якісної організації роботи щодо забезпечення реабілітаційними заходами дітей з інвалідністю відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 р.  № 309 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю» інформує:

11:55 24.02.2020

Вітаємо юних багатоборців громади з перемогою!

Вихованці Пісочинської ДЮСШ, які тренуються під керівництвом Олександра Мільшина, надзвичайно успішно виступили на Відкритому чемпіонаті Змiївського району з військово-спортивного багатоборства (бойове двоборство). Продемонстрував високу підготовку, Тересін Ігнатій та Ус Кіра стали переможцями Чемпіонату. Шепілов Максим - бронзовий призер змагань. Вітаємо спортсменів та їх тренера! Бажаємо подальших успіхів і нових цікавих змагань!

11:41 24.02.2020

Вітаємо з успіхом представників КЗ "ФОК "Мобіль" !

23 лютого, в приміщенні спортивного комплексу ХНПУ ім. Г.С. Сковороди відбувся Відкритий Кубок області з козацького двобою.  Нам дуже приємно повідомити, що вихованець секції ММА Комунального закладу «ФОК «Мобіль» Заец Олександр став срібним призером змагань. Вітаємо талановитого спортсмена та його наставника – тренера Сергія Сокола з новим досягненням! Бажаємо новим цікавих змагань і нових перемог!

10:47 24.02.2020

День рідної мови. КЗ "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

21 лютого до Дня рідної мови в Комунальному закладі «Березівська ЗОШ «І-ІІІ ступенів» проведено різноманітні тематичні заходи. Так, у 2 та 3 класах відбулись тематичні години спілкування, а  за участі учнів 5-7 та 8-11 класів пройшли мовні вікторини. Цікаво, пізнавально, з любов’ю до рідної мови!

00:46 22.02.2020

Тематичні заходи до Дня рідної мови. КЗ "Пісочинський ліцей".

21 лютого з метою популяризації української  мови серед учнів у ліцеї було проведено низку тематичних заходів до Дня рідної мови, а саме: - квести «Знаю рідну мову»,; - інтелектуальну гру «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» для учнів 8-х класів, ініціаторами проведення якої були учні 8-А класу зі своїм класним керівником Гребінюк С.О.; - за ініціативи  шкільного бібліотекаря Шмуляк Т.О. та класного керівника Севолодської В.В. учні 7-А класу зняли ролик-звернення до Пісочинської громади про важливість вивчення рідної мови. І, як сказав свого часу Тарас Шевченко: «Учітесь, читайте, і чужого научайтесь, і свого не цурайтесь!». Тож пам’ятаймо заповідь Великого Кобзаря!

00:37 22.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень