A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тиждень російської мови та зарубіжної літератури. КЗ «Пісочинський ліцей».

Дата: 07.02.2020 15:38
Кількість переглядів: 27

Згідно з річним планом роботи з метою розвитку знань, умінь, творчих здібностей учнів у КЗ «Пісочинський ліцей» з 3 по 7 лютого 2020 року проходив тиждень російської мови та зарубіжної літератури. Учні ліцею взяли активну участь у всіх запланованих заходах. 
До відкриття тижня учні 7-А класу, 9-В класу, 7-Б класу, 11-В класу разом із учителями Севолодською В.В., Саркісовою М.Г., Лук’яненко С.В., Комоловою Ю.М. підготували цікаві виставки, присвячені письменникам-ювілярам.
Літературний квест для учнів 6-класів проходив в атмосфері творчого пошуку та мотивації на успіх.
Найцікавішою для учнів ліцею виявилася фотозона, створена учнями та батьками 7-А класу разом з Севолодською В.В., «Зупинись, мить, ти прекрасна», у якій були поєднані літературні твори XIX та XX ст. Діти з цікавістю познайомилися з книжками, виданими у 1860 та 1910 рр., побували на планеті Маленького принца, а також мали можливість сфотографуватися з ним. 
Не менш цікавим був і «ART-FEST» «Я люблю ЗЛ», де ліцеїсти презентували власні ілюстрації до художніх творів , фотоконкурс «В об’єктиві література» продемонстрував креативність та уміння зупиняти прекрасні моменти. 
Учні 5-А класу (вчитель Севолодська В.В.) не просто виготовили літературних героїв, а й створили та презентували міні-театри. Організатори тижня запропонували знавцям літератури цікаві конкурси, змагання, вікторини, що дали змогу виявити їхні знання, проявити кмітливість та ерудицію. Завершальним акордом тижня став Flash Book Мов «Ліцей читає».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень