A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Засідання Лідерів учнівського самоврядування

Дата: 14.02.2020 12:02
Кількість переглядів: 55

13 лютого 2020 року у КЗ «Пісочинський ліцей» відбулася зустріч Лідерів учнівського самоврядування серед учнів закладів загальної середньої освіти громади.

До роботи Лідерів долучилася Головня Світлана Миколаївна,  завідувач науково-методичного кабінету відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради, яка акцентувала увагу на організації традиційних заходів громади та закликала присутніх брати активну участь у створені й реалізації соціальних проектів в умовах розвитку Пісочинської ОТГ.

Також обговорені питання участі школярів у заходах обласного, міжнародного, всеукраїнського рівнів та відзначені святкових дат у 2020 році.

З досвіду роботи Касьяненко Наталії Олександрівни, педагога-організатора КЗ  «Коротичанський ліцей», юні активісти дізналися про технологію участі в реалізації Всеукраїнської програми «Відкривай Україну».

Матеріали засідання Лідерів учнівського самоврядування розміщено на сайті відділу освіти, культури молоді та спорту Пісочинської селищної ради (ПЛУюС). 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень