A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тиждень фізкультури та спорту. КЗ «Березівська ЗОШ»

З метою пропаганди здорового способу життя з 07 по 11 вересня в освітньому закладі проводився Тиждень фізичної культури і спорту, який був присвячений темі: «Здоров'я кожної людини – це його багатство». Під час проведення тижня робота вчителя фізичної культури, а також класних керівників була спрямована на: - виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; - покращення здоров'я; - придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту; - залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; - виховання колективізму і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки. Для учнів 5-10 класів протягом тижня відбувалися змагання з футболу. Фінал змагань пройшов 11вересня. У запеклій боротьбі перемоги здобули учні 7 класу. Тиждень фізкультури і спорту в Березівській ЗОШ пройшов весело, з азартом та завзяттям! Учні із задоволенням брали участь у різноманітних заходах.

11:52 23.09.2020

"Міні Міс Пісочин-2020"

19 вересня 10 найчарівніших і найчудовіших дівчат нашого селища взяли участь у конкурсі "Міні Міс Пісочин-2020". За результатами титул "ІІ ВІЦЕ МІНІ МІС ПІСОЧИН" отримала Софія Кузьменко ( КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль" ), титул "І ВІЦЕ МІНІ МІС ПІСОЧИН" виборола Аліса Селезньова (КЗ "Пісочинський ліцей"), переможницею конкурсу краси і творчості стала Маргарита Козирєва (КЗ "Пісочинський ліцей"). Пісочинський палац культури та  мистецтв висловлює вдячність  партнерам, завдяки яким вкотре проходить конкурс: Пісочинська селищна рада, ПАТ "Харківська бісквітна фабрика",  Харківський обласний благодійний фонд "Щасливий дім". Пісочинський палац культури та мистецтв висловлює вдячність за підтримку депутатам Пісочинської селищної ради - Андрію Петровичу Валяєву і Діні Валентинівні Співак, продюсерському центру "Європа" і школі танців "Crazy Dance World". Вітаємо чарівних дівчат - учасниць конкурсу! Ви - наша гордість!

09:25 23.09.2020

Пішохідний туризм. Пісочинський ліцей «Мобіль»

Члени гуртка "Пішохідний туризм" від облСЮТур, учні 6-А, 8-А та 8-Б класів Пісочинського ліцею «Мобіль» взяли участь в обласних змаганнях з водного туризму, які проходили 18 -19 вересня у м. Есхар Харківської області. Учні 6 класу вперше вчилися облаштовувати туристичне містечко. Яскраві емоції, незабутні враження, дружнє спілкування - чудовий захід!

17:27 22.09.2020

Новини спортивного життя громади. Велоспорт

5 вересня з нагоди у Люботині з нагоди Дня міста відбулись змагання з маунтінбайкінгу «Кубок Люботина». Свою майстерність у відповідних вікових категоріях продемонстрували 80 спортсменів – представники дитячих і юнацьких команд Харківської області. 15 юних велосипедистів Пісочинської ДЮСШ, тренер І.К. Гримайло, чотири батька із задоволенням взяли участь у Кубку. Не залишивши своїм суперникам жодних шансів, провели свої заїзди у віковій категорії 2009 р.н. Майданник Вадим і Стецюк Ярослава, став володарями Кубка. Кононенко Карина (вікова категорія 2009 р.н.) у драматичній боротьбі виборола 5 місце. Качанюк Арсеній у категорії 2006-2007 р.н. посів 5 місце. Дашевська Аліна, для якої цей сезон став першим повноцінним змагальним сезоном, у віковій категорій 2010-2011 р.н. стала безумовним переможцем і володарем Кубку! Кононенко Вікторія у цій категорії посіла призове 3 місце. Пишаємося нашими спортсменами! Ви всі - переможці, адже Ваша воля та любов до спорту неперевершені!

17:22 22.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень