A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Дотримання карантинних вимог - запорука Вашого здоров`я!

Добрий день, шановні мешканці громади! На території району триває карантин, хоча із деяким послабленням. Звертаємо Вашу увагу щодо дотримання існуючих карантинних обмежень. Досі діють основні правила: масковий режим, миття рук та соціальна дистанція. Виконуйте карантинні вимоги! Уникайте великих скупчень людей. Бережіть своє здоров’я і не наражайте на небезпеку тих, хто поряд з вами. Нагадаємо, що до найбільш вразливої категорії належать літні люди, вагітні жінки, особи з хронічними захворюваннями. Шановні батьки, при перших ознаках ГРВІ у Вас або Вашої дитини – залишайтеся вдома та зателефонуйте сімейному лікарю. Не порушуйте самоізоляцію та виконуйте всі призначення лікаря! Життя – безцінний дар! Бережіть його!

17:09 21.09.2020

Нові успіхи велосипедистів громади

18 вересня у Лісопарку міста Харкова пройшов командний Чемпіонат України з маунтинбайку (крос-кантрі). Вихованець Пісочинської ДЮСШ, юний талановитий спортсмен Вадим Майданник, який тренується під керівництвом Ігоря Костянтиновича Гримайла, взяв участь у Чемпіонаті в складі команди Харківської області. За підсумками змагань команда стала бронзовим призером Чемпіонату. Вихованці ДЮСШ Качанюк Арсеній и Косилко Дмитро взяли участь у Чемпіонаті в складі збірних команд міста Харкова, продемонстрував гідну підготовку та майстерність. Вітаємо юних спортсменів та їх наставника з новими досягненнями!

14:59 21.09.2020

Урочисте відкриття філії Вірменського освітньо-культурного центру ім. Г О. Алтуняна

18 вересня в Комунальному закладі "Пісочинський ліцей  "Мобіль" в рамках співпраці  у сфері освітньої, психолого-педагогічної, виховної, організаційної діяльності та з нагоди 29 річниці Дня Незалежності Республіки Вірменія та Дня селища Пісочин відбулось урочисте відкриття філії Вірменського освітньо-культурного центру ім. Г О. Алтуняна. На урочистому заході були присутні почесні гости: заступник голови Харківської районної державної адміністрації О.В Малишева, Пісочинський селищний голова О.О.Чернобай, почесний Консул республіки Вірменія А.Г Асланян.

14:54 21.09.2020

Тиждень фізкультури і спорту.  Пісочинський ліцей «Мобіль»

Протягом тижня, з 07 по 11 вересня, в освітньому закладі проведено наступні тематичні заходи: 09 вересня під девізом #BeActive у всіх класах ліцею проведено Всеукраїнський олімпійський урок. У ході уроку відбулися бесіди про олімпійські види спорту та історію виникнення олімпійських ігор, здійснювалась  пропаганда здорового способу життя та формувалось  свідоме ставлення до необхідності регулярних занять фізичною культурою та спортом. Проведені естафети «Веселі старти» для учнів 3-4 класів. Також у рамках Тижня відбулись наступні заходи: - тематичні бесіди «Здоровим бути – зі спортом дружити», «Спорт – сила, краса, здоров’я»; - спортивні змагання «Веселі та спритні»: силові вправи, стрибки в довжину, підтягування на перекладині, вправи з м’ячем; - естафети «Рух – це життя»; рухливі ігри; спортивні конкурси; Тиждень фізичної культури має велику значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя, активізацію фізкультурно-масової роботи та залучення дітей до занять спортом.

13:41 21.09.2020

Олімпійське заняття у Пісочинському ЗДО №1

11 вересня у садочку відбулося олімпійське заняття із залученням юних представників громади - спортсменів, які вже мають вражаючі досягнення. Заняття фізичною культурою та прихильність до здорового способу життя – це запорука здоров`я та гарного настрою!

11:23 21.09.2020

Відео привітання з Днем селища Пісочин від Черноморця В.О., письменника, публіциста, поета, краєзнавеця, почесного громадянина Пісочина

Вас вітає талановитий односельчанин - Черноморец Віталій Олександрович, письменник, публіцист, поет, краєзнавець, почесний громадянин Пісочина . Почесний член Всеукраїнської спілки краєзнавців і Почесний краєзнавец України, громадський інспектор з охорони культурної спадщини Харківщини, член творчої спилки конгресу літераторів: Відео привітання

19:50 20.09.2020

Привітання з Днем Пісочина від талановитої поетеси, мешканки громади Т.К. Симонової

Привітання до дня нашого селища від талановитої мешканки нашої громади:   "Песочину любимому я признаюсь в любви!" Под деревянным мостиком в несколько досок Ручей бежит скрываясь в зелени осок. Задумчивые ивы по берегам ручья. Сторонушка родная – как не любить тебя? Гулкие рассветы и первый летний гром, Радуга дугою в небе голубом. Запахи черемухи и трели соловья, Сторонушка родная - как я люблю тебя! Песочину любимому я признаюсь в любви Люблю все переулочки, все улицы твои! Сама себе завидую, что родилась здесь я! Сторонушка родная - как жить мне без тебя! Тамара Костянтинівна Симонова

19:29 20.09.2020

Виставка "Історія мого селища ". Пісочинська публічна бібліотека

День селища – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. У приміщенні КЗ "Пісочинська публічна бібліотека" підготовлена виставка "Історія мого селища". Знайомство з краєзнавчою літературою – це не тільки залучення до славетних сторінок історії, а й засіб виховання користувачів, особливо юних. Популяризація цих видань пробуджує у них почуття патріотизму, допомагає у профорієнтації, формуванні естетичних смаків.   Нехай із кожним роком Пісочин процвітає, нехай у селищі завжди лунають дитячі голоси, примножується його слава і краса. У цей святковий день прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, достатку, наснаги у всіх ваших добрих справах. Нехай мир та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та дружню громаду! ПІСОЧИНСЬКА ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА

20:33 19.09.2020

Відбулися навчання та об’єктові тренування з питань техногенної безпеки

17 вересня 2020 року на базі Пісочинського ліцею відбулися навчання та об’єктові тренування з питань техногенної безпеки для учасників освітнього процесу початкової школи закладу на випадок виникнення пожежі. Під час проведення заходу учасниками опрацьовано такі теоретичні питання: «Організація роботи щодо забезпечення безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в Пісочинському ліцеї. Дії працівників закладу за підрозділом педагогів у випадках виникнення надзвичайних ситуацій» (Орлова Тетяна Володимирівна, директор Пісочинського ліцею); «Основні вимоги до питань пожежної безпеки в закладах освіти» (Бєрдиєв Вадим Атаєвич, спеціаліст цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності відділу житлово-комунального господарства Пісочинської селищної ради); «Забезпечення техногенної та пожежної безпеки в закладах освіти» (Жировий Борис Володимирович, головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям ХРУ ГУ ДСНС України у Харківській області); «Формування у молодших школярів компетенцій безпеки життєдіяльності» (Маркова Ольга Павлівна, інспектор відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради). З учасниками заходу проведені практичні навчальні заняття з питань надання першої домедичної допомоги (Склярова Ольга Анатоліївна, шкільний лікар) та з використання засобів індивідуального захисту й підручних засобів індивідуального захисту (Сєдих Микола Володимирович, учитель предмета «Захист України» Пісочинського ліцею). Також присутні відвідали навчальне заняття в початковій школі з теми «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях» з використанням гри «РІСКЛЕНД»; ознайомилися з відеоматеріалами навчальних занять з пожежної безпеки в різновікових групах та отримали пам’ятки з питань пожежної безпеки. З учнями перших класів були вперше проведені евакуаційні заходи. Навчання та об’єктові тренування з питань техногенної безпеки були проведені з урахуванням епідемічної безпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.            Дякуємо адміністрації Пісочинського ліцею за якісно проведені навчання та об’єктові тренування з питань техногенної безпеки з учасниками освітнього процесу початкової школи закладу на випадок виникнення пожежі.

18:33 17.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень