A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Міні-проєкт «Спрямування ціннісних орієнтирів сучасних дітей до спортивного життя». КЗ «Пісочинська ЗОШ»

Створюємо всі належні умови для гармонійного фізичного розвитку юного покоління. У Пісочинський ЗОШ реалізований проєкт-переможець обласного конкурсу міні-проєктів «Разом у майбутнє»: проведені ремонтні роботи та завезено сучасне обладнання у спортивну залу освітнього закладу. Зручно, сучасно, естетично! Як вважаєте, дітям подобається?)

17:02 29.09.2020

До уваги мешканців Коротичанського старостинського округу!

За підтримки Пісочинської селищної ради Комунальний заклад «ФОК «Мобіль» запрошує до груп «Здоров`я» та «Скандинавська хода» мешканців старше 60 років. Групи безкоштовні. Перше заняття відбудеться 12 жовтня. Тренування проходитимуть у приміщенні адміністративної будівлі селища Коротич. Розклад занять: понеділок, середа, п`ятниця, початок о 9:00 (час може змінюватися – слідкуйте за інформацією на офіційних джерелах). Попередній запис за телефоном: 068-065-09-69 Світлана. Чекаємо на Вас!

14:27 29.09.2020

Новини футболу від команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ

26 вересня, на спортивній базі ЦПКІВ ім. М.Горького відбулись чергові матчі Чемпіонату міста Харкова з міні-футболу за участі команди «Юніор» - вихованців тренера Кузьменка С.С. Результати проведених ігор: Юніор10 4-1 Водолага; Юніор9 2-4 Водолага; Юніор8 10-3 Граніт Юніор11 7-2 Дергачі; Юніор12 2-0 Регіональний центр. Вболіваємо за юних футболістів і бажаємо їм успіху!

14:24 29.09.2020

Акція «Чисті береги». Березівська ЗОШ

Учні Комунального закладу «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» цього року долучились до проведення акції «Міжнародний день чистих берегів», яка проводиться для попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів. 25 вересня старшокласники разом із вчителем біології Костіною Н.М. та педагогом-організатором Нагібіною О.В. прибрали частину берега нашої водойми. Це був початок доброї справи. Дякуємо старшокласникам та вчителям за небайдужість та активну громадянську позицію!

11:39 29.09.2020

Святкове привітання до Дня дошкілля у Пісочинському ЗДО №1

25 вересня у садочку відбувся святковий захід, присвячений Дню дошкілля. Дітлахи влаштували справжній концерт для всіх робітників закладу. Вони вітали дорослих віршами, піснями і таночками. Щирі привітання та виступ дітей подарували незабутні враження і гарний настрій всім присутнім.

09:53 29.09.2020

Вітаємо учителів Пісочинського ліцею «Мобіль» з перемогою на Обласному учительському туристичному зльоті!

Протягом 25- 26 вересня у м. Куп`янськ команда педагогів ліцею у складі учителя географії Радченко О.М. та учителя хімії Водолазької О.В. взяли участь в Обласному учительському туристичному зльоті. Чудову підготовку та відмінний приклад для наслідування продемонстрували представники нашого освітнього закладу, посів призові місця у різноманітних дисциплінах: - дистанція слалом - І місце; - нічне орієнтування - ІІ і ІІІ місця; - розпалювання вогнища - І місце. Вітаємо учителів! Бажаємо нових цікавих змагань і підкорення всіх вершин!

09:37 29.09.2020

Осінній ярмарок у КЗ "Пісочинська початкова школа "Надія"

24 вересня на шкільному подвір'ї школи "Надія" відбувся осінній ярмарок. Різноманітні смаколики, веселі танці та пісні, чарівний світ петриківського розпису - все викликало захват! Школярі підготували дивовижні поробки з природних матеріалів. Чудові фотозони, створені дбайливими руками батьків, учителів та вихователів подарували безліч незабутніх спогадів. Осінній ярмарок став справжнім святом для діточок та дорослих! http://pisochyn-nadiya.kh.sch.in.ua/news/id/21/vn/Осiннiй-ярмарок/

13:39 28.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень