A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з професійним святом освітян громади від начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлії Бєлової

Дорогі освітяни! Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом! Захоплююсь Вашою самовідданістю та професіоналізмом! Команда освітян Пісочинської громади – натхненні, енергійні, ініціативні люди, які поєднують у собі мудрість і вічну молодість души. Безцінний скарб – наші діти, завдяки Вашим зусиллям здобувають високоякісну освіту, переймають багаторічний досвід та виховують у собі моральні якості Людини. Ви даруєте дітям своє серце, створюючи майбутнє громади! Нехай всі Ваші мрії здійснюються, затишок та злагода у родині дарують радість і надихають на нові звершення, підтримка колег і плідна праця колективів сприяє новим професійним успіхам. Зичу Вам міцного здоров’я, невичерпної наснаги, вічної закоханості у життя! Зі святом! З повагою, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Бєлова

22:15 02.10.2020

Привітання з професійним святом працівників закладів освіти Пісочинської громади

02 жовтня Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай разом із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Юлією Сергіївною Бєловою привітав з професійним святом працівників закладів освіти Пісочинської громади Шановні освітяни! Дякуємо за вашу невтомну працю, за те, що пробуджуєте у молоді жагу до знань! Бажаємо вам міцного здоров`я та наснаги на нові професійні звершення! Зі святом!

21:16 02.10.2020

«Школо, ми готові»

Міністерство освіти і науки спільно з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine розпочало інформаційну кампанію «Школо, ми готові». Мета кампанії – проінформувати вчителів і адміністраторів шкіл, учнів та батьків про правила та умови безпечного навчання в умовах пандемії COVID-19 у навчальному році 2020-2021. А також – залучити вчителів, батьків та учнів до використання та поширення найкращих практик безпечного навчання в новій реальності. У межах інформаційної кампанії розроблено матеріали, які допоможуть директорам, вчителям, батькам та учням підготуватись до роботи і навчання в нових умовах. Уся докладна інформація та матеріали доступні на https://mon-covid19.info/.  МОН УКРАЇНИ

09:18 02.10.2020

Завершуються ремонтні роботи у Березівській ЗОШ

«Приємно бачити зміни, а ще приємніше бути до них причетною! Ми працюємо на результат! А результат - це найкраще селище, найкраща громада, найщасливіші діти та дорослі», - зазначає начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Юлія Бєлова.

15:22 01.10.2020

Тематичні заходи до Дня партизанської слави. Бібліотека КЗ «Березівська ЗОШ»

До Дня партизанської слави у бібліотеці освітнього закладу відкрита книжкова виставка « Партизанськими стежками України» та проведений для користувачів інформ-дайджест «Народе мій, вклонись героям – партизанам».

14:43 01.10.2020

Смачно, корисно, поживно! Сніданок у Пісочинський початковій школі "Надія"

Сніданок - це найважливіший прийом їжі за день. Дякуючи майстрам своєї справи – високопрофесійним кухарям, вихованці та учні освітнього закладу розпочинають свій день зі смачного та поживного сніданку. Усмішки дітлахів, повністю з'їдений сніданок та радісний бадьорий настрій – це справжнє задоволення для дорослих. Всім смачного! https://pisochyn-nadiya.kh.sch.in.ua/news/id/29/vn/Сніданок-це-найважливіший-прийом-їжі-за-день/

14:22 01.10.2020

Увага! Діти на дорозі!

Щороку у вересні в Комунальному закладі «Пісочинський ліцей» проводиться місячник «Увага! Діти на дорозі!». У рамках місячника в освітньому закладі проводилися профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху, головною метою якого є збереження життя та здоров’я дітей на дорогах. Протягом місяця були проведені екскурсії на перехрестя з метою відпрацювання правил дорожнього руху, конкурси малюнків, круглі столи, виховні години, перегляди тематичних мультфільмів та відеофільмів.

13:51 01.10.2020

Тренування з відпрацювання дій по інструкції з питань евакуації. КЗ «Пісочинська початкова школа «Надія»

29 вересня в освітньому закладі проведені тренування з відпрацювання дій по інструкції з питань евакуації. Оповіщення учасників евакуації відбулося за допомогою трьох дзвінків та голосового повідомлення через звукові колонки шкільного радіовузла. Учні і працівники закладу освіти діяли чітко та організовано.

11:20 01.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень