A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини освіти громади. КЗ «Пісочинська початкова школа «Надія»

07 жовтня директор освітнього закладу Карпенко Олена Георгіївна та вихователь-методист Кисленко Вікторія Іванівна відвідали заняття у дошкільному підрозділі. Так, у групі «Розумнички» було переглянуто заняття з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування «Дари осені». На занятті до дітей завітав казковий герой Вінні Пух з корзиною овочів та фруктів, якими діти залюбки пригостилися після заняття. Також Олена Георгіївна та Вікторія Іванівна відвідали заняття з логіко математичного розвитку у групі «Капітошка» - «Будова тіла», де діти пригадали будову власного тіла та закріпили гігієнічні навички. На занятті з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування у групі «Бджілка»- «Зустріч з їжачком» дітки з веселощами та пустощами спілкувалися з грайливим лісовим мешканцем. У групі «Мандрівники» під час заняття з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування дітки познайомились з Зайчиком та Кроликом, які стали для дітей справжніми пухнастими друзями. Дітки активно та із задоволенням брали участь у заняттях. Нові враження та знання викликали у них справжню зацікавленість і радість!

09:43 08.10.2020

Найкращий стимул для юних спортсменів - особистий приклад тренера!

Вже не в перший раз ми повідомляємо про нові особисті спортивні досягнення тренера з велоспорту Пісочинської ДЮСШ Ігоря Костянтиновича Гримайла. Досвідчений спортсмен, мудрий наставник , він розкриває таланти дітей та сприяє їх вдосконаленню. Своїм особистим прикладом любові до спорту та прихильності до здорового способу життя Ігор Костянтинович мотивує та надихає своїх підопічних! Лише в вересні він взяв участь у двох престижних змагання. У велосипедній гонці по шосе «Київська сотка», яка відбувалась 06 вересня у м. Києві Ігор Костянтинович став безумовним переможцем у віковій категорії  50 -59 років. А вже 25 вересня посів 1 місце в гонці  «В гостях у привида»  на 15 км по пересіченій місцевості серед  видатних ветеранів велосипедного спорту. Організатором  гонки  став  МС Валерій Мажеровський. Наразі  Гримайло готується до участі  в велосипедному марафоні на 106 км, який проходитиме 10 жовтня в м. Южно-Українськ  Миколаївської області. Зичимо Ігорю Костянтиновичу впевненого старту та переможного фінішу! Пишаємося та вболіваємо!

14:48 07.10.2020

Тиждень безпеки. Навчальна евакуація в Пісочинському ЗДО №1

06 жовтня в рамках Тижня безпеки у садочку пройшла навчальна евакуація. Працівники разом з вихованцями за достатньо короткий проміжок часу залишили приміщення садочку. Евакуація відбувалась організовано, без паніки та скупчень. Під час навчального заходу вихователі відпрацювали з дітьми питання безпечної поведінки та швидких дій в умовах задимлення або пожежі в приміщенні.

11:36 07.10.2020

Флешмоб "Домашні улюбленці". Пісочинський ліцей «Мобіль»

Учні освітнього закладу долучились до проведення Дня захисту тварин та взяли участь у різноманітних тематичних заходах: флешмобі "Домашні улюбленці", виставці малюнків. Діти розгадували загадки та  прослухали цікаві розповіді про світ диких та свійських тварин.

11:20 07.10.2020

Нові перемоги каратистів громади

07 жовтня відзначається Всесвітній день карате. Напередодні свята юні каратисти громади, які тренуються під керівництвом тренера Костянтина Недбайла на спортивній базі Пісочинського ліцею, порадували своїх вболівальників новими перемогами. На Відкритому кубку України з карате-до SKIF, що проходив 4 жовтня у місті Києві, вихованці секції карате взяли участь у змаганні та продемонстрували високу майстерність і непереборну волю до перемоги. - Кушнаренко Марія - 3 місце в особистому ката (формальні вправи), 1 - у командному ката; - Кушнаренко Олександра – 4 місце в особистому ката , 1 місце – у командному ката серед дівчат 16-17 років; - Власенко Денис – 4 місце в куміте серед юніорів у вазі до 65 кг. Тренер молоді, Костянтин Недбайло став срібним призером в ката серед чоловіків 20-39 років. Вітаємо спортсменів! Дякуємо тренеру, який своїм особистим прикладом виховує у молоді любов до спорту! Бажаємо нових цікавих змагань и нових перемог!

11:08 07.10.2020

Привітання з Днем народження Брильової Н.П., заступника директора з навчально-виховної роботи Комунального закладу "Пісочинський ліцей "Мобіль"

Вітаємо з Днем народження! 5 жовтня свій День народження відзначила Брильова Наталія Павлівна, заступника директора з навчально-виховної роботи Комунального закладу "Пісочинський ліцей "Мобіль". Шановна Наталіє Павлівно, від щирого серця бажаємо Вам всеохоплюючого відчуття щастя! Нехай міцне здоров`я буде запорукою бадьорого настрою, а успішне втілення планів надихає на нові ідеї. Зичимо Вам любові та злагоди в родині, нових професійних успіхів і досягнень!  З Днем народження!

17:26 06.10.2020

Осінні фантазії. Коротичанський ЗДО

Осінь - чудова, радісна пора! Для дітей вона пропонує безліч можливостей для творчості. Вихователі садочка разом з дітками проявили фантазію та майстерність, створивши "Осінні фантазії" на асфальтних доріжках.

17:10 06.10.2020

Бесіди з безпеки життєдіяльності у Пісочинському ЗДО №1

5 жовтня у садочку вихователями були проведені бесіди з дітьми з техніки безпеки на теми: "Сам вдома" та "Вогонь - друг, вогонь - ворог". Діти дізналися, яка небезпека може очікувати на них, коли вони залишаються самі вдома. Найменші дітлахи довідалися, що таке вогонь, яким він буває та як потрібно діяти при виникненні пожежі.

17:09 06.10.2020

Участь учнів КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» у профілактичному квесті «Наркотики? Не моя тема!»

02 жовтня команда учнів 9-го класу освітнього закладу громади в рамках програми «Протидії наркотикам» прийняла участь в профілактичному квесті «Наркотики? Не моя тема!», організованому сектором ювенальної превенції ХОУНП УВС України в Харківській області разом з працівниками дитячого центру "Компас". Під час квесту, що проводився на території тренінгового центру Національної поліції, діти пройшли профілактично-пізнавальні та спортивні станції. Вітаємо команду ліцею «Мобіль», яка посіла ІІ місце за результатами проходження станцій. Пишаємося молоддю!

15:23 06.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень