A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо тренера КЗ "ФОК "Мобіль" Косинцева Олександра з новим успіхом!

11 жовтня в місті Харкові відбувся Всеукраїнський турнір «Найстійкіші» серед майстрів з боротьби самбо. Вітаємо тренера КЗ «ФОК «Мобіль» Косинцева Олександра – срібного призера змагань у віковій категорій 35-39 років (вага 68 кг). Гідний приклад для наслідування! Бажаємо успіхів та дякуємо за гідне виховання молоді!

15:34 15.10.2020

Козацькі розваги до Дня захисника України. Пісочинська ЗОШ

До Дня захисника України за ініціативи Правління учнівського самоврядування в освітньому закладі проведено спортивну естафету "Козацькі розваги", протягом якої учні змагалися у спритності та силі, а дівчата підготували запальний танок у стилі чарлідінг.

14:16 15.10.2020

Тиждень протипожежної безпеки. Пісочинський ЗДО №2

З 5 по 9 жовтня з метою популяризації знань правил пожежної безпеки серед дітей та їх батьків, для навчання дітей життєвим навичкам поведінки по недопущенню виникненню пожеж у садочку проводився тиждень протипожежної безпеки «Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати» Протягом Тижня відбулись різноманітні тематичні заняття, присвячені пожежної безпеці: - Робота з лепбуком "Пожежна безпека" у середньо-старшій групі. - Заняття «Кицькин дім» з використанням мультимедії у молодшо - середній групі. - Спортивна розвага «Юні пожежники» у середньо-старшій групі. - Художньо-продуктивна діяльність(аплікація) «Пожежна машина» у середньо-старшій групі та «Свічко, гори» у молодшо-середній групі. - Виставка пам`яток для батьків «Пожежна безпека». - Спостереження – огляд електроприладів на кухні, в пральній кімнаті, музичному залі за участі вихованців середньо-старшої групи. - Читання казки К.І.Чуковський “Плутанина”(молодшо-середня група). - Моделювання ситуацій. Естафета «Хто швидше?» - Консультація для батьків «Надання першої допомоги». - Досліди з вогнем «Чого боїться вогонь» (середньо-старша група). - Бесіда з батьками «Ваші дії при пожежі». - Музична розвага «Пожежна безпека – друг людини»(для всіх вікових груп) тощо. Цікаво, пізнавально та надзвичайно корисно для дітей!

14:14 15.10.2020

Новини футболу від команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ

14 жовтня відбулись чергові матчі Чемпіонату міста Харкова з міні-футболу на спортивній базі ЦПКІВ ім. М. Горького за участі команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ (тренер Кузьменко С.С.): Юніор 8 6-3 Шахтар; Юніор 11 6-2 Арена 1; Юніор 12 0-4 Арена 1; Юніор 10 4-4 Північ 1; Юніор 9 9-0 Пересічне. Вболіваємо за юних спортсменів! Бажаємо нових успіхів!

16:14 14.10.2020

Нові елементи дитячого майданчику. Пісочинський ЗДО №3 "Теремок"

Нові яскраві ігрові елементи для майданчиків отримала малеча Пісочинського ЗДО  (ясла-садок) №3 "Теремок" Весь колектив закладу та батьки висловлюють щиру подяку Пісочинському селищному голові Олегу Олександровичу Чернобаю, начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту  Юлії Бєловій за постійне турботливе та уважне ставлення до потреб малечі.  

14:21 14.10.2020

Привітання з Днем захисника України

Дорогі захисники України! Мужні, віддані, героїчні, щирі! Нехай Пресвята Богородиця Вам завжди буде заступницею! Міцного здоров'я та невичерпної енергії, злагоди та добробуту в родинах, вірних людей в оточенні! Зі святами!

06:23 14.10.2020

Тематичні заходи до свят. Пісочинський ліцей

14 жовтня в українському календарі позначене не одне свято, а одразу три: День Захисника України відзначається разом з Днем святої Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Напередодні цих свят у Пісочинському ліцеї відбулося багато цікавих заходів. У вестибюлі закладу облаштовано виставку плакатів та малюнків. Класні керівники підготували та провели з учнями різноманітні квести, вікторини, виховні години. Важливо пам’ятати історію нашого народу!

16:26 13.10.2020

Тиждень пожежної безпеки. Пісочинський ЗДО №1

9 жовтня в рамках Тижня пожежної безпеки у садочку були проведені заняття з використанням дидактичних ігор: "Врятуємо звірів з палаючого лісу" "Професії", а також з використанням лепбуків та бізібордів. Дітки із задоволенням брали участь у заняттях, освоювали нові корисні знання та навички!

14:43 13.10.2020

Вітаємо з перемогою в обласному туристичному зльоті!

Дві молодші команди Пісочинського ліцею «Мобіль» посіли 1 та 2 місце в обласному туристичному краєзнавчому зльоті. Вітаємо талановиту спортивну молодь громади, дякуємо наставникам, які щедро діляться своїм досвідом з учнями! Бажаємо нових перемог у майбутньому!

14:33 13.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень