A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Переможні матчі команди «Юніор». Чемпіонат м. Харкова з міні-футболу

10 та 11 жовтня на спортивній базі ЦПКІВ ім. М.Горького відбулись чергові матчі Чемпіонату за участі команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ (тренер Кузьменко С.С.) 10 жовтня: Юніор13 ? ДЮСШ4 (поданий протест); Юніор12 5-4 ДЮСШ13(2); Юніор9 5-3 Комунар; Юніор8 5-2 Бенфіка; 11 жовтня: Юніор9 1-0 ДЮСШ13; Юніор13 3-0 ДЮСШ4. Вітаємо юних талановитих спортсменів з успішними іграми та бажаємо перемоги у майбутніх матчах!

10:25 12.10.2020

Вітаємо з перемогою Ігоря Костянтиновича Гримайла, тренера секції з велоспорту Пісочинської ДЮСШ!

10 жовтня Ігорь Костянтинович взяв участь у веломарафоні «Gard Energy Ride», який відбувся у м. Южноукраїнськ Миколаївської області. Змагання проводилися вперше. Родзинкою марафону стала траса - одна з найскладніших та красивих трас України, що пролягає між схилами Національного природного парку «Бузький гард». Довжина маршруту склала 105 кілометрів. У віковій категорії 50-59 років Гримайло став безумовним переможцем змагань! Вітаємо тренера з новою перемогою, пишаємося досягненнями та дякуємо за його особистий приклад любові до спорту! Своїми перемогами Ігор Костянтинович надихає та мотивує юних велосипедистів!

10:21 12.10.2020

РАЗОМ В МАЙБУТНЄ-2020

Завдяки співфінансуванню Харківської обласної ради і Пісочинської селищної ради, ініціативи та підтримки батьківських комітетів та активних мешканців, У громаді реалізовано проєкти - переможці обласного конкурсу «Разом в майбутнє-2020». 8 жовтня відкрито проєкти «Мистецька освіта майбутнього для Пісочинської громади» на базі КЗ "Пісочинська школа мистецтв "АРТ НОВА", «Територія спорту (інтеграція дітей з особливими освітніми потребами дошкільного віку в освітньому процесі під час фізичного виховання)» в Пісочинському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Теремок", «SMART-послуги університету третього віку (навчання цифровій грамотності людей похилого віку)» у приміщенні Пісочинської публічної бібліотеки та «Мобільна сцена як фактор ресурсної самодостатності Пісочинського палацу культури та мистецтв». Проєкти сприятимуть гармонійному розвитку дітей та вдосконаленню талантів молоді нашої громади, а також забезпеченню умов для здобуття цифрової освіти людьми похилого віку. Співпраця з Харківською обласною радою та взаємодія з небайдужими мешканцями – запорука успішного втілення планів та подальшого розвитку громади! Разом – ми створюємо майбутнє!

09:57 09.10.2020

Майстерні, натхненні, талановиті! Новини футболу від команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ

07 жовтня вихованці тренера С.С. Кузьменка на спортивній базі ЦПКІВ ім. М.Горького провели чергові матчі Чемпіонату м.Харкова з міні-футболу. Юніор13 1-10 Майстер М`яча А Юніор12 6-2 Майстер Мяча2 Юніор10 0-3 ДЮСШ5(1). Вболіваємо за спортсменів та зичимо їм успіху!

11:54 08.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень