A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

РАЗОМ В МАЙБУТНЄ-2020

Дата: 09.10.2020 09:57
Кількість переглядів: 12

Завдяки співфінансуванню Харківської обласної ради і Пісочинської селищної ради, ініціативи та підтримки батьківських комітетів та активних мешканців, У громаді реалізовано проєкти - переможці обласного конкурсу «Разом в майбутнє-2020».
8 жовтня відкрито проєкти «Мистецька освіта майбутнього для Пісочинської громади» на базі КЗ "Пісочинська школа мистецтв "АРТ НОВА", «Територія спорту (інтеграція дітей з особливими освітніми потребами дошкільного віку в освітньому процесі під час фізичного виховання)» в Пісочинському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Теремок", «SMART-послуги університету третього віку (навчання цифровій грамотності людей похилого віку)» у приміщенні Пісочинської публічної бібліотеки та «Мобільна сцена як фактор ресурсної самодостатності Пісочинського палацу культури та мистецтв». Проєкти сприятимуть гармонійному розвитку дітей та вдосконаленню талантів молоді нашої громади, а також забезпеченню умов для здобуття цифрової освіти людьми похилого віку.
Співпраця з Харківською обласною радою та взаємодія з небайдужими мешканцями – запорука успішного втілення планів та подальшого розвитку громади! Разом – ми створюємо майбутнє!

БІЛЬШ ФОТО ЗА ПОСИЛАННЯМ: ПІСОЧИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень