A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Робота нової команди Міністерства на зміцнення системи освіти і науки України

МОН розпочинає серію бліц-публікацій про роботу нової команди Міністерства на зміцнення системи освіти і науки України. Перший блок стосується дошкільної, інклюзивної та позашкільної освіти. Докладніше: http://bit.ly/2SuOeiL #ДошкільнаОсвіта #ІнклюзивнаОсвіта #ПозашкільнаОсвіта

11:02 06.10.2020

Вітаємо команду КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» з перемогою!

01 жовтня відбулись обласні змагання зі спортивного орієнтування на кубок ХОО ФСТ "Динамо". Команда ліцею «Мобіль» стала безумовним переможцем змагань! Пишаємося молоддю та бажаємо успіхів у майбутньому!

16:05 05.10.2020

Всеукраїнський місячник «Увага! Діти на дорозі!». КЗ «Коротичанський ліцей»

З перших днів вересня у КЗ «Коротичанський ліцей» традиційно проводився Всеукраїнський місячник «Увага! Діти на дорозі!» Протягом місячника вчителі використовували у роботі різні форми та методи – проводили бесіди, тематичні заняття, вивчали вірші, дидактичні ігри, сюжетно – рольові ігри. Класні керівники розповідали юним пішоходам про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, перевірили знання учнів з Правил дорожнього руху для пішохода. Цікаво, пізнавально, надзвичайно корисно!

16:04 05.10.2020

До Міжнародного дня музики. КЗ "Березівська ЗОШ"

01 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день музики. Вчитель музики Березівської ЗОШ Кришталенко В.О. підготував для своїх учнів тематичну відеоподорож, у ході якої діти дізналися безліч цікавих фактів про музику.

16:02 05.10.2020

Художньо-естетична діяльність (аплікація з природнього матеріалу) "Королева Осінь". Пісочинський ЗДО №2

29 вересня у садочку проведено заняття з художньо-естетичної діяльності (аплікація). Діти середньої групи виготовляли вбрання для Королеви Осені з листочків. Дошкільнята з захопленням створювали чарівні осінні образи.

16:01 05.10.2020

Нові успіхи спортсменів громади. Греко-римська боротьба

3 жовтня в місті Харкові відбувся Всеукраїнський відкритий турнір з греко-римської  боротьби  «Перша Столиця 2020»  U -13 серед дівчат. Вітаємо юних талановитих спортсменок, вихованок КЗ «ФОК «Мобіль» (тренер Іван Будник) з успішним виступом у змаганні! - Аліса Селезньова - 1 місце (30 кг), - Ніка Сергієва - 2 місце (25 кг), - Анастасія Волкова - 3 місце (25 кг), - Підгорна Лоліта – 3 місце (33 кг). Вітаємо дівчат з гідним виступом! Пишаємося та бажаємо нових перемог у майбутньому!

14:32 05.10.2020

Новини футболу від команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ.

3 жовтня на спортивній базі ЦПКІВ ім. М. Горького відбулись чергові матчі  Чемпіонату м.Харкова з міні-футболу за участі команди «Юніор» (тренер Кузьменко С.С.) Юніор11 12-0 Електрон; Юніор13 3-3 Динамо Юніор10 6-1 Арсенал Юніор8 11-1 ДЮСШ1; Юніор9 4-0 Нові  Будинки. Вітаємо спортсменів з перемогами та зичимо успіхів у майбутніх іграх!

14:00 05.10.2020

Вітаємо з Всесвітнім днем вчителя (World teacher’s  day)!

Сьогодні у всьому світі відзначається професійне свято працівників сфери освіти: вчителів, викладачів, педагогів. Вони - хранителі суспільних цінностей: загальнолюдських, культурних, інтелектуальних і духовних. Ми всі безмежно вдячні представникам цієї найблагороднішої професії за любов та терпіння, за безцінні знання та досвід! Шановні освітяни, від щирого серця бажаємо Вам нових професійних досягнень! Нехай Ваше щастя буде нескінченним і всеохоплюючим, у родинах пануватиме злагода та добробут, а міцне здоров’я подарує творче натхнення! Зі святом!   

11:16 05.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень