A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові успіхи спортсменів громади. Вільна боротьба

Протягом 25-26 вересня в місті Хмельницький відбувся Відкритий турнір з вільної боротьби серед юнаків 2006 р.н. та молодше, присвячений пам`яті загиблих героїв АТО. В змаганнях взяли участь біля 300 спортсменів – представників України та Молдови. Вихованець Комунальному закладу «ФОК «Мобіль» Косинцев Олександр став переможцем у ваговій категорії 42 кг. Вітаємо Олександра та його тренера, Будника Івана з успіхом! Бажаємо нових цікавих змагань і яскравих перемог!

11:10 28.09.2020

Привітання з Днем народження Хорошевої Л. А., керівника вокального гуртка КЗ «ЦДЮТ «ІМПРЕЗА»

Вітаємо з Днем народження Хорошеву Людмилу Анатоліївну, керівника вокального гуртка Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза»! Шановна Людмило Анатоліївно! У цей святковий день прийміть наші побажання щастя! Нехай життя буде сповнено любові, заповітні мрії здійснюються, а досягнення учнів наповнюють серце гордістю. Бажаємо злагоди та добробуту у сімейному колі, натхнення, нових творчих ідей і планів! З Днем народження!

06:15 26.09.2020

Привітання з професійним святом - Всеукраїнським днем дошкілля

25 вересня Пісочинський селищний голова О.О. Чернобай разом з депутатом селищної ради Л.В. Канцедал і начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Ю.С. Бєловою привітали з прийдешнім професійним святом працівників закладів дошкільної освіти громади. Шановні вихователі, робітники садочків! Бажаємо Вам міцного здоров`я, наснаги й оптимізму, нових успіхів у Вашій благородній праці! Дякуємо за самовідданість і терпіння, любов до своєї справи і щиру турботу про дітей! Нехай робота завжди приносить задоволення! Зі святом!

16:22 25.09.2020

Привітання з нагоди 30 річчя з дня заснування Пісочинського ЗДО №3 "Теремок"

25 вересня Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай разом з депутатом Пісочинської селищної ради Любов`ю Володимирівною Канцедал і начальником відділу освіти, культури молоді та спорту Юлією Сергіївною Бєловою привітали працівників Пісочинського ЗДО №3 «Теремок» з 30 річчям з дня заснування садочку. Почесними грамотами від Пісочинської селищної ради відзначено: - Гасанову Мулейлу Захид кизи, вихователя; - Вигівську Тамару Василівну, вихователя; - Негребу Валентину Дмитрівну, вихователя; - Шендрікову Ольгу Андріївну, заступника директора з господарства; - Криницьку Ольгу Федорівну, вихователя; - Максименко Тетяну Михайлівну, помічник вихователя; - Щербіну Ніну Борисівну, прибиральника службових приміщень; - Ситнікову Лідію Яківну, машиніста з прання білизни; - Тарасенко Галину Миколаївну, помічника вихователя. З нагоди ювілею на святковий захід було запрошено робітників, які стояли біля витоків створення садочку. Щирі слова вдячності, привітання з нагоди річниці та прийдешнього професійного свята – Всеукраїнського дня дошкілля, солодкі подарунки, приємне спілкування створили неповторну святкову атмосферу.

16:18 25.09.2020

МТБ. ЧЕМПІОНАТ ХАРКОВА. НОВІ УСПІХИ ВЕЛОСИПЕДИСТІВ ГРОМАДИ

13 вересня до Дня фізичної культури та спорту на базі «Велоцентру» відбувся юнацький Чемпіонат міста Харкова з велоспорту МТБ в олімпійській дисципліні крос-кантрі. Традиційно яскраво та успішно виступили у змаганні вихованці Пісочинської ДЮСШ під керівництвом Ігоря Костянтиновича Гримайла. 1. Вікова категорія 2008-2009 р.н.: - Хлопці: 1місце - Майданник Вадим. - Дівчата: 1 місце - Стецюк Ярослава; 2 місце – Кононенко Карина; 3 місце – Остапенко Катерина. 2. Вікова категорія 2010-2011р.н.: - Дівчата: 1 місце – Дашевська Аліна; 2 місце – Кононенко Вікторія. Талановита спортсменка Стецюк Ярослава поза конкурсом взяла участь у дорослій категорії 2006-2007 р.н. і посіла друге місце! Майданник Вадим, який завжди вражає нас своєю майстерністю, у дорослій категорії 2006-2007 р.н. продемонстрував неймовірну волю до перемоги та посів 4 місце. Вітаємо спортсменів і бажаємо їм нових перемог і цікавих змагань! Вдячні тренеру І.К. Гримайлу за гідну підготовку велосипедистів громади!

11:33 25.09.2020

Привітання з ювілеєм Сасіної О.О., директора комунального закладу "Пісочинська ЗОШ I – III ступенів", Почесного громадянина Пісочина

Вітаємо з ювілеєм Сасіну Оксану Олександрівну, директора комунального закладу "Пісочинська ЗОШ I – III ступенів", Почесного громадянина Пісочина! Шановна Оксано Олександрівно! У цей святковий день зичимо Вам завжди відчувати гордість за успішне втілення всіх планів і задумів! Ваша прихильність до благородного покликання, високий професіоналізм, щира турбота про юне покоління та добробут громади, активна громадянська позиція та небайдужість викликають глибоку повагу! Завдяки Вашому мудрому керівництву забезпечується злагоджена праця колективу, створюються всі умови для гармонійного розвитку дітей та здобуття ними високоякісної освіти! Нехай Ваше здоров’я завжди буде міцним, кожен день сповнений натхнення та радості, в родині панують любов і злагода. Бажаємо Вам нових професійних успіхів і досягнень у всіх сферах Вашого життя! З ювілеєм!

09:26 25.09.2020

Пішохідний туризм". КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»

Цікаві факти про історію рідного краю дізналися учні 6-А та 10-А класі Пісочинського ліцею «Мобіль» у ході екскурсії до садиб Харківщини - Наталіївки та Шарівки. Незабутні нові враження та дружнє спілкування забезпечили дітям радісний настрій і подарували незабутні спогади.

17:16 24.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень