A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини освіти громади. КЗ «Пісочинська початкова школа «Надія»

Дата: 08.10.2020 09:43
Кількість переглядів: 10

07 жовтня директор освітнього закладу Карпенко Олена Георгіївна та вихователь-методист Кисленко Вікторія Іванівна відвідали заняття у дошкільному підрозділі.
Так, у групі «Розумнички» було переглянуто заняття з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування «Дари осені». На занятті до дітей завітав казковий герой Вінні Пух з корзиною овочів та фруктів, якими діти залюбки пригостилися після заняття.
Також Олена Георгіївна та Вікторія Іванівна відвідали заняття з логіко математичного розвитку у групі «Капітошка» - «Будова тіла», де діти пригадали будову власного тіла та закріпили гігієнічні навички.
На занятті з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування у групі «Бджілка»- «Зустріч з їжачком» дітки з веселощами та пустощами спілкувалися з грайливим лісовим мешканцем.
У групі «Мандрівники» під час заняття з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування дітки познайомились з Зайчиком та Кроликом, які стали для дітей справжніми пухнастими друзями.
Дітки активно та із задоволенням брали участь у заняттях. Нові враження та знання викликали у них справжню зацікавленість і радість!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень