A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Увага! Оновлений перелік рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19

Звертаємо увагу! З 00:00 годин 7 вересня 2020 року набув чинності оновлений перелік рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. «Червоний» рівень буде встановлено в: - Великобурлуцькому районі. «Помаранчевий» рівень в: - м. Харків, - м. Люботин, - Первомайському та Харківському районах. «Жовтий» рівень в: -  м. Куп’янськ, -  м. Чугуїв, -  Балаклійському, Барвінківському, Богодухівському, Дергачівському, Зміївському, Золочівському, Коломацькому, Краснокуцькому, Шевченківському районах. Нагадуємо, що для кожного з рівнів діють певні обмежувальні заходи:

08:14 07.09.2020

День знань у Пісочинському ЗДО №1

01 вересня у Пісочинському ЗДО №1 відбувся фізкультурно-розважальний квест "Золотий ключик" для дітей старшого дошкільного віку. Цікаво, пізнавально, корисно!

12:33 04.09.2020

День знань у Пісочинському ЗДО №2

1 вересня на подвір’ї дитячого садка відбулась цікава розвага для маленьких вихованців. Діти із задоволенням приймали участь у різноманітних конкурсах та рухливих іграх. Чудовий початок нового навчального року!

12:29 04.09.2020

Перший урок у Березівській ЗОШ. Демонстрації соціальних відеороликів «Обережно, COVID!»

1 вересня у Березівській ЗОШ у проведено Перший урок, спрямований на формування нової культури поведінки, навчання та перебування у закладах загальної середньої освіти з урахуванням епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-19. Для учнів освітнього закладу проведена демонстрації соціальних відеороликів «Обережно, COVID!» та «Апарат Ради національної безпеки і оборони України попереджає та інформує», які були надіслані Департаментом масових комунікацій.

15:36 03.09.2020

Увага! Список осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на зайняття посади директора Пісочинського закладу дошкільної освіти (дитячий-садок) №2

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради оприлюднює список осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі на зайняття посади директора Пісочинського закладу дошкільної освіти (дитячий-садок) №2 Пісочинської селищної ради (місце знаходження закладу освіти: 62416, Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин, вул. Рижовська, 82). До конкурсного відбору допущено КАШКАРЬОВУ Ірину Володимирівну.

12:51 03.09.2020

День знань. Пісочинська громада

1 вересня в освітніх закладах Пісочинської громади пройшли свята з нагоди Дня знань. Цього навчального року  розпочали своє навчання 409 маленьких представників громади. 127  випускників розпочали  найвідповідальнішій  етап свого життя. Сьогодні вперше пролунав дзвоник у  Пісочинській початковій школі «Надія».  Це, безумовно, історична подія для нашої громади - довгоочікувана та радісна як для батьків, так і для дітей! Традиційно всі першокласники громади отримали подарунки до свята від Пісочинської селищної ради. Дорогі учні та батьки, шановні вчителі! Від щирого серця зичимо  Вам втілення всіх найзаповітніших мрій, міцного здоров`я та наснаги на нові звершення! Нехай у нашій прекрасній країні пануватиме мир, у родинах – добробут, а новий навчальний рік принесе тільки позитивний досвід! Вітаємо Вас зі святом! ФОТОАЛЬБОМ

16:03 01.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень