A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Учителі готуються до 2020/2021 навчального року!

28 серпня 2020 року в рамках серпневого педагогічного форуму були проведені засідання вчителів-предметників, бібліотекарів, працівників психологічної служби закладів освіти Пісочинської селищної ради в форматі Zoom-конференцій. Проаналізовано роботу в минулому навчальному році та визначено теоретичні засади й принципи організації освітнього процесу в 2020/2021 навчальному році. Учителі детально опрацювали методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у 2020/2021 навчальному році. Значну увагу вчителів зосереджено на питанні змішаного навчання, обумовленого роботою під час карантину. Щасливого старту 2020/2021 навчальний рік!

15:10 28.08.2020

Рекомендації Міністерства охорони здоров'я України щодо навчального процесу в школах

За оновленими рекомендаціями Мінвстерства охорони здоров'я України щодо навчального процесу в школах, дітям початкових класів не треба носити маски. Якщо в дитини виявили симптоми ГРВІ або коронавірусної хвороби, її слід відвести в окреме приміщення, надіти маску, повідомити батьків про симптоми, при потребі викликати «швидку» або мобільну бригаду, щоб провести тестування. Після цього дитина має перебувати або на самоізоляції, або в лікарні, якщо випадок середньої важкості. За словами очільника МОЗ Максима Степанова, при підтвердженні в дитини COVID-19 весь клас має піти на самоізоляцію – таке рішення приймає епідеміолог. Детальніше  МОЗ УКРАЇНИ  

10:36 27.08.2020

Як підготувати дитину до повернення в школу під час COVID-19

За час дистанційного навчання та канікул дітлахи встигли забути, що таке класи і парти, проте з 1 вересня школи повертаються у звичайний режим роботи. Із певними нюансами: треба забезпечити максимально можливий рівень безпеки для школярів та вчителів, адже пандемія COVID-19 триває. Розповідаємо, як допомогти дитині підготуватися до нових умов навчання:

10:17 27.08.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень