A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

На території громади відкрився інклюзивно-ресурсний центр

Шановні мешканці! Нам дуже приємно повідомити, що на території громади, в приміщенні Пісочинської початкової школи «Надія», відкрився ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР. Адреса центру: селище Пісочин, вул. Молодіжна, 2 (мікрорайон «Надія»). Телефон для довідок: (057) 766-01-17 Графік роботи: - понеділок-четвер з 8:00 до 17:00, - п’ятниця з 8:00 до 15:45. З графіком роботи спеціалістів Ви можете ознайомитись за посиланням: www. pisochin-irc. kh.sch.in.ua Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Пісочинської селищної ради утворилась з метою забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років. Засновником інклюзивно-ресурсного центру є Пісочинська селищна рада. Уповноваженим органом управління інклюзивно-ресурсного центру є Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради. Фахівці центру: - Директор ІРЦ; - Практичний психолог; - Вчитель-логопед; - Вчитель-дефектолог; - Вчитель-реабілітолог. Сфера діяльності ІРЦ: - системний та кваліфікований супровід дитини з особливими освітніми потребами; - комплексна психолого - педагогічна оцінка розвитку дитини; - психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги. ІРЦ «Сходинки Надії» було створено для подолання міжбар’єрного простору між дитиною з особливими потребами та сучасним суспільством. ЧЕКАЄМО НА ВАС!

15:03 12.02.2021

Учні Пісочинського ліцею долучилися до Всеукраїнського онлайн-уроку “Онлайн-синергія для найкращого інтернету”

10 лютого учні Комунального закладу «Пісочинський ліцей» долучилися до Всеукраїнського онлайн-уроку “Онлайн-синергія для найкращого інтернету” з нагоди Дня безпечного Інтернету 2021 від Академії Цифрового розвитку.

09:13 12.02.2021

Книжкова виставка до Дня Святого Валентина. КЗ "Пісочинська публічна бібліотека"

До Дня всіх закоханих Пісочинська публічна бібліотека одягла  святкове вбрання. Напередодні  свята  у приміщенні  бібліотеки відкрита експозиція романтичної книжкової виставки під назвою «Найсердечніше вітання у Всесвітній день кохання».

09:08 12.02.2021

Семінар "Ознайомлення дошкільнят з українськими народними святами". Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

10 лютого в Пісочинському ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок" відбувся семінар "Ознайомлення дошкільнят з українськими народними святами" за участі музичних керівників закладів дошкільної освіти Пісочинської громади. Дорослі та діти пригадали народні свята, починаючи зі свята Андрія до свята Стрітення. В ході семінару учасники власноруч виготовили обереги. Чудова душевна атмосфера заходу подарувала всім радісний настрій!

13:10 10.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень