A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Семінар-практикум для вихователів "Як навчити дітей розв'язувати арифметичні задачі". Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

26 січня у Пісочинському ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок" пройшов семінар-практикум для вихователів  дошкільного закладу "Як навчити дітей розв'язувати арифметичні задачі ".  Метою цього заняття було навчити здійснювати критичний та продуктивний аналіз літератури з означеної теми; удосконавлювати вміння педагогів, навчати дітей обирати спосіб розв'язання задач; розвивати вміння проектувати освітню діяльність.

17:10 26.01.2021

Заняття-бесіди патріотичного спрямування. Пісочинський ЗДО №1

22 січня, в День Соборності та Свободи України, для вихованців Пісочинського ЗДО №1 були проведені заняття-бесіди патріотичного спрямування. Під час тематичних занять дошкільнят ознайомили з історією виникнення свята Соборності України, закріпили знання про символи рідної держави, виховували почуття поваги до української землі. На прогулянці діти разом із вихователями утворили "коло єдності" з кольорів українського прапору.

12:07 26.01.2021

Цікаві заняття з фізичного виховання. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

У групі вихованців середнього дошкільного віку "Буратино" Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок" інструктор з фізкультури Борисенко Ю.Ю. вивчила з малечею основні рухи: повзання по гімнастичній лаві, стрибок у глибину з кубика,  стрибок з місця через гімнастичну палицю. Цікаво, корисно, позитивно!

11:49 26.01.2021

Дидактична гра «Прикрашаємо дерево чарівними кульками». Пісочинський ЗДО №1

20 січня вихованці середньої групи «Білосніжка» дошкільного закладу під керівництвом вихователя Болібок Л.В. на прогулянці прикрашали дерева чарівними кульками з льоду. Діти гарно провели час на прогулянці, були у піднесеному настрою протягом усього дня.

11:39 26.01.2021

Малюємо зимовий пейзаж у нетрадиційній техніці! Творчі заняття у Пісочинському ЗДО №2

Використання манки в роботі з дітьми сприяє їх творчому самовираженню, зняттю відчуття тривоги, розвитку уваги та уяви, тактильних і сенсорних відчуттів, формуванню саморегуляції поведінки. Такий вид творчості діє заспокійливо, що є актуальним для гіперактивних дітей.

11:34 26.01.2021

Тематичне заняття «Єдина навіки країна» до Дня Соборності та Свободи України. Пісочинський ЗДО №2

В ході заняття, що відбулось у садочку 22 січня, вихователі ознайомили дітей з поняттями «соборність» і «незалежність», розповіли дошкільнятам про символи Держави. На прогулянці вихованці садочку утворили коло єдності.

11:33 26.01.2021

Виховна гра-квест для учнів “Україна незвідана”. Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

До Дня Соборності та Свободи України вчитель історії Березівської ЗОШ Планіда-Товстоган О.С. провела онлайн тематичну виховну гру-квест для учнів “Україна незвідана”. В ході тематичному заходу акцентувалася увага учнів на історичних фактах, що передували злуці, на багатовіковому прагненні українського народу до єдності та незалежності та на великому значенні цієї історичної події для України. Учні 2 та 3 класів підготували до свята галерею малюнків. Діти з великим зацікавленням поставилися до подій минулого нашої держави. Нехай День Соборності назавжди буде джерелом надії та віри на наше краще майбуття ! В єдності – наша сила! Тож слава Україні та її народові! Героям слава!

11:03 26.01.2021

Новини культури. Хор "Мобіль" КЗ "ЦДЮТ "Імпреза"

Співаки  хору "Мобіль"  (керівник - Бучинська Ганна Леонідівна) Комунального закладу "ЦДЮТ "Імпреза" в період дистанційного навчання записали  відео на пісню "Червоні вітрила". Солістка хору - Надточій Софія. Індивідуальна робота. ВІДЕО  

09:10 26.01.2021

Увага! ЗНО-2021!

30 найуспішніших випускників, які за сумою балів з чотирьох предметів ЗНО  наберуть 790 балів і більше, в тому числі з одного предмета на 200 балів, отримають премію 100 тисяч грн. Відповідний проєкт постанови Верховної Ради про премію для найкращих учасників ЗНО рекомендований для прийняття парламентським Комітетом з питань освіти, науки та інновацій. Проект постанови передбачає запровадження 30 премій з 2021 року. За словами голови профільного комітету Сергія Бабака, премії будуть додатковою фінансовою підтримкою для талановитих випускників шкіл. «Коли ми аналізували результати ЗНО та хто входить до 30 кращих учасників - в основному це діти з регіонів, тому премії будуть додатковою фінансовою підтримкою для талановитих випускників. Але є дві умови: перша — бути випускником закладу середньої освіти поточного року, друга — вони мають підписати договір з закладом вищої освіти України», - зазначив Сергій Бабак. За матеріалами сайту OSVITA.UA  

08:57 26.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень