A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ НА 2021 РІК

За ініціативою Президента Володимира Зеленського  Міністр Сергій Шкарлет презентував стратегію розвитку освітньої галузі на 2021 рік.  Міністр акцентував увагу на продовженні реформування освіти і, серед іншого, розповів про досягнення. Зокрема, було затверджено нову редакцію базового компонента дошкільної освіти. Відкрито 24 дитячі садки, 16 з яких – у межах Національної програми «Велике будівництво». Створено 13 268 додаткових місць у дитсадках. «Головна мета державної політики у цій сфері – забезпечення доступної та якісної дошкільної освіти, яка є стартовою платформою для особистісного розвитку дитини та підготовки її до навчання в Новій українській школі», – зазначив Сергій Шкарлет під час виступу на форумі «Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями». Детальніше: МОН УКРАЇНИ

15:40 09.02.2021

Основи кібербезпеки. Конкурс для учнів 1-11 класів від «Всеосвіти».

Конкурс «Основи кібербезпеки» є важливим для школярів, адже мало вміти працювати в Інтернеті. Потрібно працювати безпечно. Питання конкурсу змушують задумуватись, аналізувати та критично оцінювати інформацію. Отже, крім необхідних знань, будуть здобуті й корисні навички.  Умови конкурсу:  ВСЕОСВІТА

15:34 09.02.2021

Новини дошкільної освіти громади. Пісочинський ЗДО №3 "Теремок", інтегроване заняття

08 та 09 лютого  в групі молодшого дошкільного віку "Бджілка"  вихователь Лейла Західівна Гасанова провела інтегровані заняття на тему "Чарівний світ космосу" (розвиток мовлення і культура мовленнєвого спілкування та ліплення, ознайомлення із соціумом і логіко-математичний розвиток). Діти продовжували формувати поняття про нашу планету, сонце і місяць. В математичній частині заняття вихователь закріплював знання дітей пов'язані з орієнтуванням у часі, поняття "день-ніч".

15:28 09.02.2021

Малювання на тему: «Морозні візерунки» (в техніці «фотокопія»). Пісочинський ЗДО №2

Малювання нетрадиційними техніками викликає у дітей цікавість до малювання та безліч позитивних емоцій, допомагає виховати любов до мистецтва та відкривають можливості використовувати добре знайомі їм предмети в якості художніх матеріалів. Під час малювання діти оволодівають технічними прийомами роботи та послідовністю виконання образотворчого процесу. Нетрадиційні техніки малювання і художня творчість допомагають дітям розкрити свою особистість, індивідуальність та неповторність.

14:03 08.02.2021

Вітаємо з новими досягненнями каратистів громади!

6 лютого в м. Києві відбувся Відкритий всеукраїнський турнір з карате "KYIV SENTO CUP". Спортсмени Пісочинської громади, вихованці тренера Костянтина Недбайла, в черговий раз продемонстрували свою майстерність і волю до перемоги: - Ващенко Володимир -  3 місце в ката серед хлопчиків 11 років; - Ванькова Анастасія - 3 місце в ката, 3 місце в кумите серед дівчат 11 років; - Кушнаренко Олександра - 3 місце в ката серед дівчат старше 16 років; - Кушнаренко Марія та Олександра - 1 місце в командному ката серед дівчат старше 16 років. Вітаємо юних каратистів і бажаємо нових перемог!

09:28 08.02.2021

Новини футболу від команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ

07 лютого відбулись чергові матчі Чемпіонату міста Харкова з міні-футболу, в яких взяли участь вихованці тренера Кузьменка С.С. - юні талановиті футболісти Пісочинської громади. Юніор11 8-4 Балаклія; Юніор8 5-5 Бенфіка; Юніор10 5-2 Метал; Юніор12 4-0 ДЮСШ7. Вболіваемо за наших спортсменів і бажаємо їм нових перемог!

09:21 08.02.2021

Новини футболу від команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ

6 лютого відбулись чергові матчі Чемпіонату міста Харкова з міні-футболу за участі вихованців тренера Кузьменка С.С. Юніор13 1-0 Хвиля; Юніор11 5-0 Арсенал. Зичимо юним спортсменам перемоги у наступних іграх! Вболіваемо та підтримуємо!

20:23 06.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень