A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Батьківські збори для батьків учнів 11 -х класів Пісочинського ліцею

29 січня відбулися збори для батьків учнів 11 класів Комунального закладу «Пісочинський ліцей» з приводу особливостей проведення та реєстрації ЗНО -2021. Під час зборів було проведено роз’яснювальну роботу з батьками та учнями ліцею щодо вибору предметів, вимог та термінів ЗНО-2021.

13:12 01.02.2021

Увага! Розпочинається реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року!

Сьогодні, 1 лютого 2021 року, розпочинається реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Цьогоріч вона відбудеться з 21 травня до 15 червня. Згідно з календарним планом підготовки та проведення цьогорічного тестування реєстрація на ЗНО триватиме до 5 березня. Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більш ніж із 5-ти навчальних предметів. Реєстрація на ЗНО відбувається на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно: - правильно обрати категорію особи; - створити й заповнити реєстраційну картку за допомогою сервісу «Зареєструватися» на сайті УЦОЯО; - підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти), або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років). ДокладнІше: bit.ly/2Meg2Zv #ЗагальнаСередняОсвіта #ЗНО2021

09:51 01.02.2021

Тиждень математики та інформатики. Пісочинськиій ліцей

З 25 по 29 січня в Пісочинському ліцеї проходив Тиждень математики та інформатики. На уроках учні залюбки брали участь у математичних конкурсах, вікторинах, іграх, дізналися багато нового про життя видатних математиків. В фойє ліцею було оформлено виставку плакатів.

21:21 30.01.2021

Тематичні заходи до Дня пам'яті Героїв Крут. Березівська ЗОШ

Напередодні відзначення в Україні Дня пам’яті Героїв Крут учитель історії Березівської ЗОШ Планіда-Товстоган О.С. провела тематичний захід для учнів старших класів "Пам’ятай про Крути». "Не можна викреслити з людської пам’яті той великий та безсмертний подвиг юних студентів, що захищали українську державність, поклавши на її вівтар найцінніше – власне життя!" - зазначила учитель.

21:19 30.01.2021

Тематичний захід до Дня пам`яті Героїв Крут

29 січня у Коротичанському ліцеї учнями 8-Б класу було проведено захід, присвячений подвигу українських юнаків під Крутами, що навічно залишилися в історії як символ національної честі та гідності.

16:15 29.01.2021

Готуємося до реєстрації на ЗНО-2021

29 січня 2021 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради та осіб, відповідальних за підготовку й організацію ЗНО-2021. Було детально опрацьовано матеріали, надіслані Департаментом науки і освіти Харківської обласної ради, з урахуванням методичних рекомендацій Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти щодо підготовки до проведення реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року.

11:21 29.01.2021

Тематичний відеоекскурс в історію «Гірка пам'ять Голокосту». Коротичанський ліцей

Щороку 27 січня Україна разом із усією світовою спільнотою вшановує пам'ять жертв Голокосту – мільйони людей, які загинули від рук нацистів у роки Другої Світової війни. До трагічної пам'ятної дати учні 6-А класу Комунального закладу «Коротичанський ліцей» (класний керівник Касьяненко Н.О.) підготували тематичний відеоекскурс в історію «Гірка пам'ять Голокосту».

10:32 29.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень