A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Музична розвага "Стрітення". Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

15 лютого музичний керівник  Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок" Осипець Ірина Василівна провела відкритий показ музичної розваги "Стрітення". Діти групи старшого дошкільного віку "Білосніжка" разом з вихователем Гаврилюк Марією Олександрівною отримали нові  знання про свято Стрітення, про різноманітні зимові явища природи,  історичне минуле,  а також розширили уявлення про звичаї українського народу. Діти із задоволенням співали пісні та веснянки; грали в народні ігри; розповідали вірші про зиму та весну.

10:09 16.02.2021

Святковий захід до Дня Святого Валентина. КЗ "Пісочинська ЗОШ"

12 лютого в Пісочинській ЗОШ за ініціативи Правління учнівського самоврядування  проведено святковий захід до Дня Святого Валентина. У ході заходу  5 пар учнів змагалися між собою за звання "Ідеальна пара". Переможці змагань -  Шевченко Вероніка та Передистий Євген. Вітаємо прекрасну талановиту молодь громади!

16:24 15.02.2021

Відкритий кубок Харківського району з військово-спортивних багатоборств розділ «Бойове двоборство»

Протягом 12-13 лютого 2021 року за підтримки Пісочинської селищної ради на базі Пісочинського ліцею та КЗ «ФОК «Мобіль» відбувся Відкритий кубок Харківського району з військово-спортивних багатоборств розділ «Бойове двоборство». Захід проводився на честь вшанування пам`яті воїнів-інтернаціоналістів, які загинули у війні в Афганістані та інших локальних війнах ХХ-ХХІ століття. Присутніх від імені Пісочинського селищного голови Олега Чернобая привітали: депутат Пісочинської селищної ради Ігор Яцушкевич, славетні представники Пісочинської спілки ветеранів Афганістану. Вітаємо юних спортсменів! Дякуємо наставниками молоді за гідне виховання та відмінну підготовку до змагань!

16:19 15.02.2021

Вітаємо з творчим успіхом Перемот Вероніку!

Вітаємо Перемот Вероніку, солістку вокального гуртка "Балаганчик" Пісочинського палацу культури та мистецтв, яка стала лауреатом 3 ступеня на Міжнародному фестивалі - конкурсі мистецтв «ART ZIRKA FEST» у номінації "Естрадний вокал". вікова категорія 10-12 років.  Дякуємо керівнику Вероніки - Зуб Аліні Владиславівні за гідну підготовку юної артистки до конкурсу! Бажаємо талановитій дівчинці нових перемог!

11:05 15.02.2021

Тиждень фізики та астрономії. КЗ "Пісочинський ліцей"

З 8 по 12 лютого в Пісочинському ліцеї проходив Тиждень фізики та астрономії. На уроках учні залюбки брали участь у цікавих дослідах, вікторинах, іграх, дізналися багато нового про життя відомих фізиків та астрономів. В фойє ліцею оформлено виставку тематичних плакатів.

23:08 12.02.2021

Семінар «Виховання дошкільнят на засадах українських народних традицій». КЗ "Пісочинська початкова школа "Надія"

12 лютого для вихователів і вчителів Комунального закладу «Пісочинська початкова школа «Надія» відбувся семінар «Виховання дошкільнят на засадах українських народних традицій». Присутні ознайомилися з історією виникнення та традиціями виготовлення українського народного оберега Ляльки-мотанки та освоювали навики петриківського розпису. В ході семінару учасники власноруч виповнили ляльку-мотанку «Ангела» та розписали посуд. Цікаві факти про українську національну культуру, нові знання та чарівне відчуття творчого натхнення сприяли створенню шедеврів!

23:05 12.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень