A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові перемоги народного естрадного колективу «Шоу-театр «Xcluzity». Пісочинський палац культури та мистецтв

Вітаємо юних талановитих артистів народного естрадного колективу «Шоу-театр «Xcluzity» з творчим успіхом! На фестивалі-конкурсі циркового мистецтва «13 МЕТРІВ» артисти як завжди вразили своєю майстерністю та неповторимою харизматичністю. Козирєва Маргарита посіла 3 місце у номінації «Циркове мистецтво» вікова категорія 12-15 років, а Коваль Владислава стала срібною призеркою конкурсу у віковій категорії 6-9 років. Зичимо дівчатам нових перемог і звершень! Дякуємо творчому керівнику колективу Карпенку Олексію за гідну підготовку артистів до змагань!

12:36 23.02.2021

Інтегроване заняття з розвитку мовлення, культури мовленнєвого спілкування до Міжнародного дня рідної мови. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

22 лютого до Міжнародного дня рідної мови у групі молодшого дошкільного віку "Чомусики" Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок" пройшло інтегроване заняття з розвитку мовлення, культури мовленнєвого спілкування та ознайомлення з соціумом "До бабусі на гостину".  Діти продовжили ознайомлюватись із предметами українського національного побуту: посуд, одяг, меблі. Під час заняття малюки збагатили свій словник словами: казачок, макітра, глечик, миска та закріпили знання  про сім'ю, ії склад.

11:44 23.02.2021

День Героїв Небесної сотні. КЗ "Коротичанський ліцей"

22 лютого в актовій залі Коротичанського ліцею  для учнів старших класів відбувся тематичний захід  "Вони у пам'яті завжди живуть", який підготувала керівник історико-краєзнавчого гуртка Пісочинського палацу культури та мистецтв Людмила Борисівна Чагівець. 

17:20 22.02.2021

День Героїв Небесної сотні. Пісочинський ліцей «Мобіль»

19 лютого в Пісочинському ліцеї «Мобіль» для учнів 1-11 класів були проведено тематичні виховні заходи. Лідери учнівського самоврядування оформили інсталяцію "Герої не вмирають". Також організовано виставку малюнків і здійснено заочну подорож до віртуального музею пам'яті.

17:13 22.02.2021

Книжкова виставка "Я жива! Я буду вічно жити!" до 150-річчя з Дня народження Лесі Українки. Коротичанська бібліотека-філія

25 лютого виповнюється 150 років від дня народження видатної української письменниці, поетеси, перекладача, громадської діячки Лесі Українки (Лариси Петрівни  Косач - Квітки). Леся Українка входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України. Писала у жанрах поезії, лірики, епосу, драми, прози, публіцистики, працювала в жанрі фольклористики, брала активну участь в українському національному русі. Вона завжди була в авангарді творчих сил, що виводили українську літературу на широку арену світової літератури.  У день пам'ятної дати у Коротичанській бібліотеці - філії проходить книжкова виставка "Я жива! Я буду вічно жити!",  на якій  представлені книги про життя та творчість видатної української письменниці. Запрошуємо всіх бажаючих відкрити для себе Лесю Українку, ближче познайомитися з її творчою діяльністю. Спадщина Лесі Українки - це цілюще джерело краси і творчого духу народу, з якого черпати усім нинішнім і прийдешнім поколінням, брати наснагу для життя і праці.

13:38 22.02.2021

Моя суперсила - безпека в Інтернеті. Пісочинський ліцей «Мобіль»

18 лютого для учнів 1-2 класів ліцею "Мобіль" проведений урок "Моя суперсила - безпека в Інтернеті". Школярів особливо вразила казка про черепаху та розважили завдання "Лабіринт" і "Пазл", а під розмальовку діти чудово відпочили.

13:35 22.02.2021

Вітаємо з успіхом талановитих мешканців громади!

Талановиті та натхненні мешканці нашої громади - Поливода Л.І., Колєсніков Влад, Москаленко Поліна відзначені дипломами  за участь у Міжнародному літературному марафоні "Моя Леся Українка" до 150-річчя з дня народження Лесі Українки.

13:27 22.02.2021

Заняття "Ми - маленькі українці" до Міжнародного дня рідної мови. Коротичанський ЗДО (ясла-садок)

Напередодні Міжнародного дня рідної мови вихователь Коротичанського ЗДО (ясла-садок) Демидова І.О. провела заняття "Ми - маленькі українці". Діти закріпили знання про символи України та згадали чудові народні традиції.

11:19 22.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень