A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Міжнародним жіночим днем від представників Коротичанського ліцею

Напередодні свята цікаво, тепло та весело пройшли свята в Коротичанському ліцеї. Учителі початкових класів разом із дітьми підготували тематичні класні години:«Чарівна весна» - 1-А клас (Марченко О.В.); «Зі святом, любі жінки!»-1-Б кл.(Єгупова В.П.); «Свято весни» - 2-А кл. (Ганус О.А.); «Нумо, дівчата»- 2-Б кл. (Кирій С.О.); «Квітуча весна»-3-А (Юношева О.О.); «Весняні настрої» -3-Б (Литвиненко Г.С); «Усім жінкам присвячується» -4-А (Ключка І.М.); «А вже весна, а вже красна!Зі святом, любі мами»-4-Б (Ієвлєва Л.В.). Було проведено конкурсні програми для дівчат 5-8 класів: «Радіємо весні»-5-А (Зорянська Ю.О.); «Нумо, дівчата - 5-Б (Чала Л.А.); 6-Б (Петрієнко А.В.); 7-А (Партола І.М.); 8-А (Погожих О.В.); 8-Б (Нестеренко С.І.); «Найчарівніші!» - 6-А (Касьяненко Н.О.); «Весняні чари» -7-Б (Білоус І.І.). 5 березня в актовій залі ліцею відбувся онлайн-концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. Учні 4-А класу (класний керівник Ключка І.М.) підготували вірші, пісні, танці. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, учителям та всім працівникам школи. Діти подарували всім присутнім жінкам море теплих і зворушливих слів, сповнених любові. Порадували своїми музичними номерами й старшокласники. Вдячні глядачі отримали безліч позитивних емоцій і поринули в атмосферу справжнього свята. Представники Коротичанському ліцеї сердечно вітають всіх жінок із чудовим весняним святом!

13:52 06.03.2021

Привітання з Міжнародним жіночим днем колективів громади

Напередодні чудового свята - Міжнародного жіночого дня Пісочинський селищний голова Чернобай О.О. привітав прекрасних жінок громади. Олег Олександрович подякував їм за неоціненний вклад у розвиток Пісочинської ОТГ і  побажав жінкам миру, благополуччя, міцного здоров`я та успіху у всіх починаннях. Дорогі жінки, нехай всі Ваші мрії здійснюються! Ви - найпрекрасніші, найталановитіші, найчарівніші представниці людства! Зі святом!

22:05 05.03.2021

Привітання з Міжнародним жіночим днем від Пісочинського ліцею

Напередодні 8 березня в Пісочинському ліцеї панувала святкова атмосфера. Учні 10-х класів прикрасили вестибюль. Учні 1-4 класів разом із батьками створили вітальні листівки, у 5-6 класах оформили виставку плакатів, а учні 7-8 класів привітали вчителів у сучасному форматі - з екрана телевізора. Вітаємо усю прекрасну половину Пісочинської ОТГ з прийдешнім весняним святом! Нехай усі ваші мрії та сподівання здійсняться, хай кожен день приносить щастя та задоволення від спілкування з близькими та рідними! З повагою, колектив КЗ "Пісочинський ліцей".

21:58 05.03.2021

Завершені навчання з питань пожежної безпеки

З різних причин на Землі постійно виникають пожежі, які завдають великої шкоди природі та суспільству. Під час виникнення пожеж гинуть і травмуються люди, знищуються матеріальні цінності, погіршується якість середовища проживання і навколишнього середовища. З метою надання допомоги керівникам закладів освіти, культури, спорту Пісочинської селищної ради щодо недопущення виникнення пожежі на об’єктах господарювання, поглиблення знань в галузі пожежної безпеки, надання долікарської допомоги потерпілим в результаті пожежі, правил поведінки під час пожежі та відповідно до річного плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради на 2021 рік, на території Пісочинського ліцею 3 березня 2021 року спеціалістами Науково-методичного центру з питань Цивільного захисту та пожежної безпеки у Харківській області були проведені навчання для посадових осіб 10 закладів освіти, культури та спорту Пісочинської селищної ради з питань пожежної безпеки. Слухачі отримали актуальні знання, а також навчально-методичні матеріали. Під час навчань грунтовно були вивчені такі питання: статистика і причини пожеж; законодавство України з питань пожежної безпеки; заходи щодо забезпечення пожежної безпеки; оповіщення про пожежу; дії під час пожежі; засоби пожежогасіння, протипожежне обладнання та інвентар, порядок їх використання; правила надання долікарської допомоги потерпілим в результаті пожежі.

15:09 04.03.2021

Поповнення запасів миючих засобів і господарчих товарів

03 березня в заклади дошкільної та загальної середньої освіти громади, Пісочинський палац культури та мистецтв і «ФОК «Мобіль» завезена перша партія миючих засобів і господарчих товарів.  Дбаємо про дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створюємо належні умови для розвитку та виховання дітей громади!

09:07 04.03.2021

Поліцейські Харківщини розповіли підліткам про наслідки булінгу

Інспектор ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Олександр Сало разом із провідним спеціалістом служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради Андрієм Стадніком зустрілися з учнями 9 класів Пісочинського ліцею "Мобіль".

11:10 03.03.2021

Весняні свята. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

Березень - перший місяць весни, а навесні народжується все прекрасне. У березні ми відзначаємо свято  найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь та бабусь. 1 березня у Пісочинському ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок" розпочались весняні світа. На фото:  святкові привітання від вихованців  групи молодшого дошкільного віку "Мальвіна" та група середнього дошкільного віку "Ромашка". 

10:27 02.03.2021

Вітаємо з новим успіхом учнів Пісочинського ліцею «Мобіль»!

У період з 17 по 19 лютого 2021 року відбувся ІІ тур  Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край». На конкурс від юних туристів-краєзнавців Харківщини був представлений звіт Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» про експедицію, здійснену з 26 жовтня по 01 листопада 2019 року, в Харківській та Полтавській областях за темою «Розподіл макроміцетів за рослинними угрупованнями». Керівники: Радченко Олександра Михайлівна (учитель географії), Шестак Дмитро Леонідович (учитель інформатики), Водолазька Олена Віталіївна (учитель хімії). На підставі висновків журі робота ліцею «Мобіль» посіла ІІІ місце серед 30 робіт-переможців обласних етапів поданих на конкурс. Вітаємо талановиту молодь громади! Дякує наставникам за гідну підготовку учнів до конкурсу!

10:12 02.03.2021

Чемпiонат Харкiвської областi серед юнакiв з Taekwon-do (ITF)

28 лютого відбувся Чемпiонат Харкiвської областi серед юнакiв з Taekwon-do (ITF), в якому взяли участь близько 600 спортсменiв. Вихованці Пісочинської ДЮСШ, що тренуються під керівництвом Мірошника Дмитра Юрійовича, вкотре продемонстрували свою майстерність! 1 місце - Дяченко Єва; 1 місце - Страховецька Софія; 1 місце - Дячук Єгор; 1 місце - Кошарний Матвiй; 1 місце - Баулiн Вадим; 2 місце - Грiнченко Марк; 2 місце - Морозова Нiколь; 2 місце - Спiвак Артем; 3 місце - Литвин lлля; 3 місце - Михайлов Данило; 3 місце - Страховецька Єлизавета. Вітаємо юних спортсменів громади! Зичимо нових перемог і нових досягнень! Дякуємо тренеру Мірошнику Д.Ю. за гідну підготовку вихованців до змагань та особистий приклад любові до спорту!

17:18 01.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень