A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Книжкова виставка "Я жива! Я буду вічно жити!" до 150-річчя з Дня народження Лесі Українки. Коротичанська бібліотека-філія

Дата: 22.02.2021 13:38
Кількість переглядів: 282

25 лютого виповнюється 150 років від дня народження видатної української письменниці, поетеси, перекладача, громадської діячки Лесі Українки (Лариси Петрівни  Косач - Квітки).

Леся Українка входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України. Писала у жанрах поезії, лірики, епосу, драми, прози, публіцистики, працювала в жанрі фольклористики, брала активну участь в українському національному русі. Вона завжди була в авангарді творчих сил, що виводили українську літературу на широку арену світової літератури. 

У день пам'ятної дати у Коротичанській бібліотеці - філії проходить книжкова виставка "Я жива! Я буду вічно жити!",  на якій  представлені книги про життя та творчість видатної української письменниці.

Запрошуємо всіх бажаючих відкрити для себе Лесю Українку, ближче познайомитися з її творчою діяльністю.

Спадщина Лесі Українки - це цілюще джерело краси і творчого духу народу, з якого черпати усім нинішнім і прийдешнім поколінням, брати наснагу для життя і праці.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень