A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Участь учнів Коротичанського ліцею в освітньому форумі «Impact of Technology: How to survive E-learning»

18 лютого учні Коротичанського ліцею взяли участь в освітньому форумі «Impact of Technology: How to survive E-learning», якій проводився Українським державним університетом залізничного транспорту (кафедра іноземних мов) в онлайн-режимі. Представники ліцею беруть участь у форумі 3 роки поспіль. Цьогоріч учні 9А класу - Зорянський Олесь, Шевченко Ярослав, Чебурова Анастасія разом з вчителем англійської мови Оганесян Л.В. підготували доповіді з цікавими та змістовними презентаціями на тему сьогодення. Діти охоче відповідали на запитання викладачів, висловлювали свої думки. Членів журі вразили яскраві презентації та ораторські здібності школярів. Цікаво, змістовно, корисно!

16:38 24.02.2021

Виставка до 150-річчя з Дня народження Лесі Українки. Пісочинська публічна бібліотека

Леся Українка (справжнє ім’я Лариса Петрівна Косач-Квітка) – геній української літератури, яка входить в умовну тріаду Шевченко-Франко-Українка – народилася 25 лютого 1871 року. Попри складну хворобу – туберкульоз кісток, з якою вона боролася все життя, Леся ніколи не здавалася, була сильною, спраглою до розвитку, творчості та самоосвіти. Ознайомитися з життям та творчістю Лесі Українки прочитати ії твори завжди можливо у Пісочинській публічній бібліотеці! Завітайте до бібліотеки, ласкаво просимо ! #МояЛесяУкраїнка #Харківщина_вітає_Лесю_Українку

14:21 24.02.2021

Участь представників Пісочинського ліцею в освітньому форумі «Impact of Technology: How to survive E-learning»

Протягом 18 - 19 лютого учні 10-а та 10-б класів  Пісочинського ліцею взяли участь в освітньому форумі «Impact of Technology: How to survive E-learning», який був організований кафедрою іноземних мов Українського державного університету залізничного транспорту. Конференція проходила в режимі онлайн. Учениці 10-б класу Басараб Евеліна та Бурда Каміла виступили з презентацією «How has COVID-19 affected education». Дівчат було нагороджено грамотами за кращу доповідь та відзначено грошовими відзнаками. Учні здобули досвід публічних виступів, застосували навички ораторського мистецтва та спілкування англійською мовою, поділилися досвідом дистанційного навчання в умовах пандемії. Вчитель Демченко Людмила Уралівна, яка підготувала учнів, взяла участь у роботі школи-семінару. Учасники форуму висловлюють велику вдячність організаторам за креативність, компетентність та цікавий досвід!

17:06 23.02.2021

Нові перемоги каратистів громади

20 лютого відбувся Відкритий чемпіонат Харківської області з карате версії SKIF, що став першим локальним турніром у 2021 році. Юні спортсмени Пісочинської громади, вихованці Костянтина Недбайла гідно виступили на змаганнях: - Безрук Матвій - 2 місце в куміте серед хлопців 2013 р.н.; - Бердніков Дмитро - 1 місце в куміте серед хлопців 2013 р.н.; - Чала Анастасія - 3 місце в ката серед дівчат 2008 р.н.; - Кушнаренко Олександра - 3 місце в ката серед дівчат 1982- 2003 ррн.; 2 місце в ката серед дівчат 2004-2005 ррн; - Кушнаренко Марія - 2 місце в ката серед дівчат 1982-2003 ррн; 3 місце в ката серед дівчат 2004-2005 ррн; Також Марія та Олександра стали переможницями в командному ката серед дівчат старше 2006 р.н.; - Власенко Денис - 2 місце в своїй ваговій категорії та 3 місце в абсолютній ваговій категорії серед хлопців 2004-2003 ррн; - Дзугань Андрій - 3 місце в куміте серед хлопців 2007-2008 ррн; - Вилегжанін Даниїл став п`ятим у ката, а Ванькова Анастасія - в куміте у відповідних вікових категоріях. Вітаємо талановитих каратистів! Попереду – Чемпіонат України! Вболіваємо за наших спортсменів і зичимо їм перемоги!

16:04 23.02.2021

До Міжнародного дня рідної мови. Коротичанський ліцей

У Комунальному закладі  «Коротичанський ліцей» до Міжнародного дня рідної мови з метою виховання школярів у дусі відданості Батьківщині та українському народу проведено низку тематичних заходів: - брейн-ринг до Міжнародного дня рідної мови «Золоті злитки дивослова» у 8-А класі; - тематичну лінійку «Мова єднає всіх» у 6-А класі; - квест для учнів 10 класів; - конкурс знавців української мови «Я люблю рідну мову» у 7-Б класі; - мистецький челендж «Україна, мова, мати - нас повік не роз’єднати» для учнів 5-7 класів; - класну годину “Мово рідна, звучи в рідніму домі!” у 3-Б класі; - тематичну виставку в бібліотеці ліцею. Школярі мали змогу поринути в неповторний світ рідної української мови та вшанувати пам’ять видатних діячів нашого народу.

15:25 23.02.2021

Акції «Харківщина вітає Лесю Українку». КЗ "Пісочинський ліцей"

З нагоди 150-річчя з дня народження  славетної української поетеси, письменниці, драматурга, перекладача та літературного критика Лесі Українки КЗ «Пісочинський ліцей» долучається до онлайн-акції «Харківщина вітає Лесю Українку». Бібліотекарями ліцею Доненко Л.Б. та Шмуляк Т.О. було оформлено виставку-інсталяцію «Стояла я і слухала весну» та книжкову виставку-портрет «До тебе, Україно, перша моя струна озветься!», також укладено збірку та аудіовіршів.

14:58 23.02.2021

Запрошуємо до участі в конкурсі!

Запрошуємо бажаючих -  мрійників, акторів-аматорів, всіх, хто під час карантину встиг засумувати за сценою і глядачем, взяти участь у конкурсі читців "АНТРАКТ"!. I Відкритий конкурс читців для дітей, підлітків та молоді, головний приз в якому не диплом, а досвід сольного публічного виступу, кураж, емоції і корисні навички. I-й конкурс "АНТРАКТ" буде проходити 20 березня у Пісочинському палаці культури та мистецтв. Читайте положення, надсилайте заявки, чекаємо на зустрічі з вами Інформація за номером телефону +38 (066) 90 95 007 Юлія

13:40 23.02.2021

Новини спорту. Чемпіонат Харківської області на велостанках

В регіональному турнірі, який проводився на базі «Велоцентру» міста Харкова, взяли участь майже сто спортсменів, що боролися за нагороди у 6 вікових категоріях. Результат кожного учасника визначався за сумою двох вправ - сорок обертів за певний проміжок часу та максимальне число обертів за тридцять секунд або одну хвилину (залежно від вікової категорії). Юні представники Пісочинської громади, вихованці Пісочинської ДЮСШ гідно виступили на змаганні: ДІВЧАТА 2007-2008 ррн 2 місце - Ярослава Стецюк; 3 місце - Карина Кононенко. ЮНАКИ 2009-2010 ррн 1 місце Вадим Майданник. ДІВЧАТА 2009-2010 ррн 1 місце - Катерина Остапенко; 4 місце - Дашевська Аліна; 5 місце – Кононенко Вікторія. Вітаємо дебютанток змагань подібного рівня – Яну Юрченко та Войцеховську Єсенію! Зичимо спортсменкам перемог у майбутньому! Слід зазначити, що талановита велосипедистка Ярослава Стецюк виступала в старшій віковій категорії за погодженням з тренерською радою та продемонструвала вражаючий результат. Пишаємося та вболіваємо за Ярославу! Дякуємо тренеру спортсменів Ігорю Костянтиновичу Гримайлу за гідне виховання та блискучу підготовку спортсменів! Підтримуємо команду та з нетерпінням чекаємо на нові змагання!

12:41 23.02.2021

Виховний захід до Міжнародного дня рідної мови. Пісочинська ЗОШ

До Міжнародного дня рідної мови у Пісочинській ЗОШ  проведено виховний захід "Наша мово солов'їна", який підготувала та провела бібліотекар школи Коваль С.В. Протягом заходу діти взяли участь у вікторині, згадали та заспівали українські пісні, зачитали вірші.

12:39 23.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень