A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Всеукраїнський конкурс-гра з англійської мови “Puzzle-2021”. Коротичанський ліцей

Учні Коротичанського ліцею традиційно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі-грі “Puzzle”. Метою цього заходу є залучення ліцеїстів до активного вивчення англійської мови, літератури та історії. “Puzzle” сприяє формуванню зацікавленості в учнів до англомовної тематики, допомагає вчителям англійської мови умотивувати активне вивчення англійської мови, сприяє підвищенню інтересу дітей до читання найкращих зразків англійської літератури в оригіналі. Зміст гри складають завдання з англійської мови, літератури та країнознавства (культури), які потребують певної ерудиції, кмітливості, уважності, зосередження й, безумовно, почуття гумору, адже вони зорієнтовані не тільки і не стільки на механічне заучування правил , скільки на логічне мислення. Проведення Всеукраїнської гри з англійської мови «PUZZLE» схвалено Малою академією наук України Міністерства освіти і науки України. Цьогоріч конкурс проводився 25 лютого. Ліцеїсти мали нагоду позмагатися за звання Всеукраїнського та регіонального переможця. Кожен учасник гри отримав зошит із завданнями, розбитими на три рівні складності (по 1, 3 і 5 балів за правильну відповідь). На кожне завдання пропонувалося чотири варіанти відповідей, серед яких була лише одна правильна. Якщо учасник знайде всі правильні відповіді, то отримає 70 балів. Результати конкурсу будуть відомі у травні. Серед минулорічних учасників ліцеїсти отримали 5 перших, 8 других та 9 треті місця на регіональному рівні. Усі учасники після закінчення її Всеукраїнського етапу, одержать сертифікати, а переможці — дипломи та подарунки. Для проведення конкурсу було залучено учителів кафедри англійської мови освітнього закладу: Оганесян Л.В.,Міщенко Д.М.,Білоус І.І., Сапронову Д.О.

17:13 01.03.2021

Вітаємо спортсменів громади – вихованців КЗ «ФОК «Мобіль» з новими перемогами!

27 лютого на Відкритому обласному турнірі «JU-JUTSU SUBMISSIONS», що відбувався на спортивній базі культурно-ділового центру «Нова Баварія», підопічні тренера Сокола С.І. продемонстрували високі спортивні результати: 1 місце - Іванов Давид; 2 місце - Котляров Ігор; 2 місце - Демиденко Дмитро; 2 місце - Василенко Єгор; 3 місце - Субочєв Богдан; 3 місце - Руденко Дмитро. Вітаємо талановиту молодь та бажаємо нових звершень! Дякуємо тренеру Соколу С.І. за гідну підготовку вихованців до змагання та особистий приклад любові до спорту!

09:33 01.03.2021

Тиждень хімії та біології. Пісочинський ліцей

З 22 по 26 лютого в Пісочинському ліцеї проводився Тиждень хімії та біології. На уроках учні залюбки брали участь у цікавих дослідах і квестах. У фойє ліцею оформлено виставку плакатів. Також на перервах можна було переглянути відео про життя відомих науковців, які отримали Нобелівську премію.

14:49 26.02.2021

Об'єктові тренування з пожежної безпеки. Пісочинський ЗДО №2

19 лютого у Пісочинському ЗДО №2 відбулись об'єктові тренування з пожежної безпеки. Після отримання сигналу вихователі у найкоротший строк вивели дітей з будівлі. Під час навчальної евакуації вихователі відпрацювали з дітьми питання безпечної поведінки та швидких дій в умовах задимлення або пожежі в приміщенні.

11:23 26.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень