A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо талановиту молодь громади - учасників і переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості «Пожежі краще запобігти»!

12 березня з метою формування у дітей та молоді культури поводження з вогнем, залучення до дій, спрямованих на запобігання пожежам та іншим техногенним явищам, навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій, відділами освіти Харківського району спільно з представниками Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості «Пожежі краще запобігти». В конкурсі приймали участь учні загальноосвітніх закладів Харківського району у трьох вікових категоріях: від 6-ти до 10-ти років, від 11-ти до 14-ти років, від 15-ти до 18-ти років. Всі роботи дітей відповідали тематиці конкурсу, мали оригінальні ідеї та яскраві рішення. Найкращі роботи будуть представлені на обласному етапі. Вітаємо учасників конкурсу! Пишаємося талановитим небайдужим юним поколінням Пісочинської громади й бажаємо успіху у наступних етапах!

16:24 15.03.2021

Масляна у Пісочинській початковій школі "Надія"

Дружня родина дошкільного підрозділу Пісочинської початкової школи «Надія» святкує Масляну! На святковому заході лунали пісні, танці та весняні заклички. Радісний настрій і неповторна святкова атмосфера запам`ятаються як дітям, так і дорослим!

14:35 12.03.2021

Інтегроване заняття з розвитку мовлення і культури мовленневого спілкування. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

У групі старшого дошкільного віку "Веселка"  Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3  "Теремок" пройшло інтегроване заняття з розвитку мовлення і культури мовленневого спілкування та ознайомлення з соціумом на тему: "Скарби українського народу". Під час заняття діти розширили знання про красу української мови за допомогою усної народної творчості (колискові пісні, прислів'я, приказки, загадки, казки).

10:34 12.03.2021

Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам'яті ЗТУ Халатова Р.О. 

10 березня в м. Харкові відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам'яті ЗТУ Халатова Р.О. В турнірі брали участь 175 спортсменів із 8 областей. Вітаємо вихованця Комунального закладу «ФОК «Мобіль» Косинцева Олександра, яких став бронзовим призером змагання у ваговій категорії 48 кг. Дякуємо тренеру Олександра – Косинцеву О.В. за гідну підготовку спортсмена та особистий приклад любові до спорту! Бажаємо юному борцю подальших перемог і нових спортивних досягнень!

10:30 12.03.2021

Нові успіхи танцівників «AQUARELLY»

Вітаємо хореографічний колектив «AQUARELLY» Пісочинського палацу культури та мистецтв з новими творчими успіхами! Нагорода за найцікавішу хореографічну постановку та диплом 2 ступеня на Міжнародному фестивалі-конкурсі талантів «EUROPEAN TALENT SHOW» - чудовий результат! Пишаємося успіхами талановитих дітей громади та бажаємо нових досягнень! Дякуємо чарівному наставнику танцівників - Бесараб Маргариті за гідну підготовку вихованців до конкурсу!

10:25 12.03.2021

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

З метою дотримання термінів проведення атестації педагогічних працівників закладів освіти громади 11 березня 2021 року о 16:00 годині в бібліотеці комунального закладу «Пісочинська початкова школа «Надія» (адреса: смт Пісочин, вул.Молодіжна, 2) відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при при відділі освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

17:17 11.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень