A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові перемоги спортсменів громади. Всеукраїнський турнір з таеквон-до ІТФ

Протягом 12-14 березня в місті Дніпрі проходив Всеукраїнський турнір з таеквон-до ІТФ. Команда вихованців Пісочинської ДЮСШ була представлена на змаганні 7 спортсменами. За результатами проведених спарингів юні спортсменки Дяченко Єва та Страховецька Ліза стали срібними призерками турніру у відповідних вікових категоріях. Вітаємо всіх учасників турніру та бажаємо завжди відчувати гордість за нові перемоги! Дякуємо тренеру команди – Мірошнику Дмитру за гідну підготовку спортсменів до змагання!

17:19 16.03.2021

Заходи щодо дотримання учнями та вихованцями правил дорожнього руху. Пісочинська початкова школа "Надія"

10 березня в освітньому комплексі  пройшли заходи щодо дотримання учнями та вихованцями правил дорожнього руху. Вихователі та вчителі розповіли дітям про основні правила, яких потрібно дотримуватись на дорозі. Також проведено практичні заняття та оформлено тематичні стіннівки. Вихованці закладу отримали заохочувальні грамоти, але найголовніше – вони отримали дуже корисні знання щодо безпечного поводження на дорозі.

15:34 16.03.2021

Засідання комісії з питань видачі документів про рівень володіння державною мовою

З метою виконання Порядку провадження за заявами і поданнями з питань громадянства України й виконання Указу Президента України від 27.06.2006 №588/2006, в частині видачі особам, які порушили клопотання щодо прийняття громадянства України, 16 березня 2021 року на базі комунального закладу «Пісочинська початкова школа «Надія» відбулось засідання комісії з питань видачі документів про рівень володіння державною мовою. За результатами випробувань заявнику встановлено рівень володіння державною мовою достатнім для розуміння та спілкування, видано відповідну довідку.

13:22 16.03.2021

Практичне заняття на базі ХНУ для учнів Пісочинського ліцею «Мобіль»

12 березня в рамках підготовки до очного туру переможців заочного туру XLVI Обласної олімпіади юних геологів Харківщини та для дослідників природи рідного краю -  усіх, хто цікавиться наукою про Землю, кого захоплює романтика геологічних досліджень, хто прагне пізнати закони природи вчителями хімії Водолазькою О.В. та географії Радченко О.М. було організовано практичне заняття із завідувачем кафедри геології доцентом Матвеєвим А. В. на базі ХНУ ім. В.Н. Каразіна. Учні ліцею одержали нові цікаві знання та незабутні спогади!

13:16 16.03.2021

Виховний захід "Масляна прийшла до нас". Пісочинська ЗОШ

12 березня в Пісочинській ЗОШ з метою  нагадати учням про  традиції українського народу, виховати любов до національної культури, історії, пісні, привити уважне ставлення до рідного краю, його традицій, обрядів та розвити творчі здібності учнів проведено виховний захід "Масляна прийшла до нас" . У всіх класних  колективах освітнього закладу панувала атмосфера свята!  Протягом виховного заходу у кожного з учнів була можливість не лише поринути у світ українських традицій, але й поласувати смачний млинцями та різними смаколиками.

22:21 15.03.2021

Вітаємо талановиту молодь громади - учасників і переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості «Пожежі краще запобігти»!

12 березня з метою формування у дітей та молоді культури поводження з вогнем, залучення до дій, спрямованих на запобігання пожежам та іншим техногенним явищам, навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій, відділами освіти Харківського району спільно з представниками Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості «Пожежі краще запобігти». В конкурсі приймали участь учні загальноосвітніх закладів Харківського району у трьох вікових категоріях: від 6-ти до 10-ти років, від 11-ти до 14-ти років, від 15-ти до 18-ти років. Всі роботи дітей відповідали тематиці конкурсу, мали оригінальні ідеї та яскраві рішення. Найкращі роботи будуть представлені на обласному етапі. Вітаємо учасників конкурсу! Пишаємося талановитим небайдужим юним поколінням Пісочинської громади й бажаємо успіху у наступних етапах!

16:24 15.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень