A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Всеукраїнський конкурс-гра з англійської мови “Puzzle-2021”. Коротичанський ліцей

Дата: 01.03.2021 17:13
Кількість переглядів: 142

Учні Коротичанського ліцею традиційно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі-грі “Puzzle”.

Метою цього заходу є залучення ліцеїстів до активного вивчення англійської мови, літератури та історії. “Puzzle” сприяє формуванню зацікавленості в учнів до англомовної тематики, допомагає вчителям англійської мови умотивувати активне вивчення англійської мови, сприяє підвищенню інтересу дітей до читання найкращих зразків англійської літератури в оригіналі. Зміст гри складають завдання з англійської мови, літератури та країнознавства (культури), які потребують певної ерудиції, кмітливості, уважності, зосередження й, безумовно, почуття гумору, адже вони зорієнтовані не тільки і не стільки на механічне заучування правил , скільки на логічне мислення. Проведення Всеукраїнської гри з англійської мови «PUZZLE» схвалено Малою академією наук України Міністерства освіти і науки України.

Цьогоріч конкурс проводився 25 лютого. Ліцеїсти мали нагоду позмагатися за звання Всеукраїнського та регіонального переможця. Кожен учасник гри отримав зошит із завданнями, розбитими на три рівні складності (по 1, 3 і 5 балів за правильну відповідь). На кожне завдання пропонувалося чотири варіанти відповідей, серед яких була лише одна правильна. Якщо учасник знайде всі правильні відповіді, то отримає 70 балів.

Результати конкурсу будуть відомі у травні. Серед минулорічних учасників ліцеїсти отримали 5 перших, 8 других та 9 треті місця на регіональному рівні.

Усі учасники після закінчення її Всеукраїнського етапу, одержать сертифікати, а переможці — дипломи та подарунки.

Для проведення конкурсу було залучено учителів кафедри англійської мови освітнього закладу: Оганесян Л.В.,Міщенко Д.М.,Білоус І.І., Сапронову Д.О.

Вболіваємо за талановиту молодь і зичимо перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень