A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Захід до Дня Героїв Небесної Сотні. Пісочинський ліцей

20 лютого в Україні згідно з Указом Президента щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні. 19 лютого в Пісочинському ліцеї для учнів на перервах було організовано перегляд фільмів до Дня Героїв Небесної Сотні.

10:26 20.02.2021

Тиждень історії та географії. Пісочинський ліцей

З 15 по 19 лютого в Пісочинському ліцеї проводився тиждень історії та географії. На уроках учні залюбки брали участь у цікавих квестах і вікторинах. Школярі дізналися багато нового про життя відомих історичних постатей, які змінили світ на краще. В фойє ліцею було оформлено виставку плакатів.

17:42 19.02.2021

Книжкова виставка до Дня Героїв Небесної Сотні. Пісочинська публічна бібліотека

20 лютого згідно з Указом Президента України №69/2015 "Про вшанування подвигу учасників революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні" відзначається День Героїв Небесної Сотні. Вшановуючи пам'ять Героїв України Пісочинська публічна  бібліотека  підготувала  тематичну книжкову виставку. Запрошуємо відвідати!

16:55 19.02.2021

Робочі зустрічі з представниками батьківських комітетів Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

18 лютого в Пісочинському ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок» за участі начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Бєлової Ю.С., депутатів Пісочинської селищної ради Яцушкевича І.П., Валяєва А.П., Співак Д.В., Савельєва О.В. та у приміщенні Пісочинської ЗОШ за участі депутатів Чернобая А.О., Волошко Н.М., Власенка І.І., Савельєва О.В., Григорової Т.Г. відбулись робочі зустрічі з представниками батьківських комітетів. У ході зустрічей обговорено плани розвитку Пісочинської громади у 2021 році, найцікавіші проекти та питання, які турбують батьків.

10:30 19.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень